Звездни компромати - 351 част

• 128 277
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
В дома на Джен Анистън и Джъстин Теру в Лос Анджелис.Приятно местенце.
Скрит текст:
Разкошна къща, носеща чувство на топлина и уют. Просто дом! Heart Eyes

Обожемой! Shocked Добре че е забременяла Мариана Попова, че иначе пак щяла да влиза в Брадър и ПАК щяла да се сгодява! Това ще е най-сгодяващата се жена на десетилетието... Mr. Green

# 361
Бг рапърът Спенс е станал баща на момченце. Третото му дете е, а аз знаех само за една дъщеря. Да му е жив и здрав малкия Максим!

# 362
Аз не знаех, че Попова е забременяла.

# 363
Е и ние не знаехме, но научихме от предишната страница. Все пак е МАЙ бременна, та ще поживеем, ще видим.

# 364
  • град-държава
Е, какво пък! Rolling Eyes Момъкът изглежда добре, пее си песничката, като гледам - корейците са във възторг! Защо да не ходи да си пее където пожелае? Или просто да го дръпнем обратно в казана, защото е българин и защото е дръзнал да има самочувствието, че може нещо?
Така като гледам Джи-то хич не е във възторг. 😂 Няма лошо да се пробва, ама според скромното ми мнение, не го бива за пеенето, изобщо.

# 365
  • София
Стан Вавринка в София

Скрит текст:

# 366
В корейското предаване се появяват такива изключителни гласове, че тоя май ги впечатли само с външен вид. Те много припадат по бели, дори и грозен щом е бял е хубав  ooooh!
В то в нашето предаване стана ясно , че това момче успя да изпее само тази песен,и че се справя по -добре с танците
Това,че успява да изпее няколко тона вярно не го прави певец,че и по конкурси да се явява😃

# 367
То и тебе нищо не те прави последна инстанция, ама като такава се изживяваш! Flutter

# 368
 Петък е, момичета...Нещо?

# 369
Аха Twisted Evil ненаситница!
Имам аз едно петъчно нещо, ама няма да кажа... Whistling Flutter

# 370
Сряда не е ли?  Thinking Joy

# 371
 фейк нюз е това, не им вярвай!

# 372
  • София
Не видях някой да е постнал току-що родилата Мария Илиева и вече във върхова форма. Барнала се е като Корайма Торес от Шекер махала. ( пак се извинявам, че не е скрита снимката, но от мобилната как да я направя Cold Sweat )

# 373
Не видях някой да е постнал току-що родилата Мария Илиева и вече във върхова форма. Барнала се е като Корайма Торес от Шекер махала. ( пак се извинявам, че не е скрита снимката, но от мобилната как да я направя Cold Sweat )
Скрит текст:
hahaha hahaha
Онемях!  Crazy Кога почна да кърми, кога бебето ѝ изсмука мозъка Crazy Сигурно просто количеството не е било голямо Mr. Green

# 374
  • София
подранила ти е овулацията  Kissing Heart

М. Илиева за какво ги прави тези глупости?
оу, тя и коронка имала. за какво?

Общи условия

Активация на акаунт