Звездни компромати - 351 част

• 128 230
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Радев да усмири малко жена си, защото му прави брутално лоша услуга. И тази ми била ПРка!? Ужас!
Дай ѝ на селянката пари, власт и медийно внимание и ѝ гледай сеира!

Интересно как би реагирало обществото в САЩ, ако Мелания си спретне гонка с полицията и дали полицията няма да стреля още преди да е видяла кой е в колата!

Заплашвана била, глупости. Заплашвана е Мелания, ако съм в щатите ще я преследвам и ще й дърпам дрехите от гърба...

Ох, бе, жена! Joy
Това са пълни глупости , самията Каракачанов го казва, просто си се води кампания с/ у Радева
http://epicenter.bg/article/Krasimir-Krakachanov--/146858/2/48
Радева никога не е казвала, че е заплашвана, от НСО го измъдриха за да и прикачат охрана

# 436
"Високопоставената дама" заора дъното. Кораво!

# 437
  • Бургас
Таз не спря да го излага!

сещам се за една такава госпоДжа по Бранислав Нушич. :hahahaС

# 438

Абе ти добре се сещаш, ама сети се да провериш новината , от всякъде я опровергаха, но няма лошо излей си злобата
Ако сме нормална държава медията моята разпространи тази новина, би могла да бъде осъдена , и трябва да докаже , че тези глупости са истина, но не сме . ...

# 439
  • София

Абе ти добре се сещаш, ама сети се да провериш новината , от всякъде я опровергаха, но няма лошо излей си злобата
Ако сме нормална държава медията моята разпространи тази новина, би могла да бъде осъдена , и трябва да докаже , че тези глупости са истина, но не сме . ...
Никъде не са я опровергали, дори Каракачанов обясни какво е станало и как днес имало среща между НСО и полицията, за да не става повече така. Т.е. да не опитват да спират повече Генерадева.

# 440
Лъжеш Боряна, тя не е карала и няма такива неща, но продължавайте, весело е😃
Никакви гонки с кола на НСО с Десислава Радева не е имало! Патрулът в първия момент не е забелязъл каква е колата. Никакви гонки не е имало, колата е управлявана от шофьор от НСО, колата е на НСО, първата дама е била на задната седалка".

Това заяви министърът на отбраната и вицепремиер Красимир Каракачанов в предаването "Лице в лице" по БТВ.

# 441
  • София
Бо, Генерадева  Joy

МГ, не е карала, карали са я, много ясно, там положението е "ти знаеш ли коя съм?". ай сОпри се и ти вече.

# 442
А що са се срещали полицията и НСО ако не е имало гаф?

Медиите водели кампания срещу нея...да водят. Тя да не им дава поводи.

# 443
Генералшата наистина има генералска стойка

Скрит текст:

Бившата на Радев

Скрит текст:

# 444
MG, показвате уникален ентусиазъм да защитавате някой, който пък с още по-голям ентусиазъм се излага публично. При това с удивителна последователност!  
Самият факт, че дори и да само да се е возила, е позволила да се създаде подобна ситуация говори достатъчно! Максимата, че няма лоша реклама може и да е валидна за певци, модели, актриси и прочие, но не и за политици! Може би за летци, кой знае....

# 445
  • София
Никакви гонки с кола на НСО с Десислава Радева не е имало! Патрулът в първия момент не е забелязъл каква е колата. Никакви гонки не е имало, колата е управлявана от шофьор от НСО, колата е на НСО, първата дама е била на задната седалка".

Това заяви министърът на отбраната и вицепремиер Красимир Каракачанов в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Бояна, не Боряна. Само цитирам Каракачанов, ако някой лъже е той. Сори.
Ама темата не е политическа, та по нея мога да кажа само, че независимо кой какво е карал и кой го е спирал, тя се е очовечила доста на външен вид. Прическата вече е тип ранната Миа Сантова – одобрявам. В облеклото също и постигнат максимума явно, вече не е резилно.

По-назад беше култово това с Корайма Торес  от Столипиново, всеки пък като ми излезе новината някъде и прихвам Simple Smile

# 446
Бо, Генерадева  Joy

МГ, не е карала, карали са я, много ясно, там положението е "ти знаеш ли коя съм?". ай сОпри се и ти вече.
Аааа ти си присъствала и знаеш как е станало, ееее тогава извинявай😂😂😂

# 447

Бояна, не Боряна. Само цитирам Каракачанов, ако някой лъже е той. Сори.
Ама темата не е политическа, та по нея мога да кажа само, че независимо кой какво е карал и кой го е спирал, тя се е очовечила доста на външен вид. Прическата вече е тип ранната Миа Сантова – одобрявам. В облеклото също и постигнат максимума явно, вече не е резилно.

По-назад беше култово това с Корайма Торес  от Столипиново, всеки пък като ми излезе новината някъде и прихвам Simple Smile
И аз Каракачанов ти цитирах по - горе, ти кой Каракачанов цитираш, аз този дето е бил в “ Лице в Лице”

# 448
Бо, Генерадева  Joy

Аааа ти си присъствала и знаеш как е станало, ееее тогава извинявай😂😂😂
Деси, ти ли си?

# 449
 Не дойде този петък...

Общи условия

Активация на акаунт