Звездни компромати - 351 част

• 128 216
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Е,то ако опираха само до външен вид нещата.Радева е симпатична,но някак с мъжка стойка.И с тези демонстрации"вижте ме колко съм земна,аз съм от народа"  ефекта е обратен.

А какви прекрасни ръце има Крис,уважавам и това в мъжете,след другите неща,разбира се Simple Smile

# 496
  • Варна
Точно, че не опират до външен вид. Вие по външен вид ли сте си избрали мъжете?

# 497
Бившата на Радев много нежна и женствена, харесва ми.
Смешен ми е Валерчо - кифльо и половина!
Иначе аз вземам младото Жони и хич няма да се нареждам на други опашки!
Честит петък Wink

# 498
Ми първо външния му вид забелязах. Като го видях и все едно бях ударена от гръм! 😲🤤Тогава първото нещо, което си помислих е, че такъв мъж няма как да е сам и ще се бия с хали, и триглави лами, но ще си е за мен. 😁
Предполагам, че всички все пак първо вида са забелязали.

# 499
Ми първо външния му вид забелязах. Като го видях и все едно бях ударена от гръм! 😲🤤Тогава първото нещо, което си помислих е, че такъв мъж няма как да е сам и ще се бия с хали, и триглави лами, но ще си е за мен. 😁
Някой тъсим и други качества.

И въобще от какъв зор решихте, че Радев е виновен за раздялата.
Толкова миловидни жени има ,които създават погрешно впечатление .Явно не са си паснали в други неща,бившата може и да не е такса светица каквато я определят тук,по снимка от сайтове разбира се, но имайки предвид мащабния експертен ресурс в мамата ,не съм учудена от породените изводи😄😄😄

# 500
Само дето, ако за един едно е красиво, секси, възбуждащо, за друг - друго. И аз имам приятелка с мъж, когото боготвори, включително и като външен вид, ама на мен не ми харесва чисто визуално.

# 501
И моят мъж е убавец и половина Rolling Eyes , но аз първо оцених чувството му за хумор (банална работа). Все пак за мъжа красотата не е толкова важна, особено ако е пълен гьон. Е помага за правене на хубави деца, ма те нашите и двете са ми одрали кожата Sleepy .

Бившата жена и аз я харесвам. И Радева не е лоша след тунинговането, ако си и затваряше устата, ехее...

# 502
  • София
Кактус  Heart Eyes  Жонка
ама аз съм алчна и ще се самопочерпя. тук и без това за него нема навалица, благодаря ви за което, че ще стане въргал  Laughing
Скрит текст:

# 503
  • Варна
Е  да, но второто впечатление е потвърдило първото. А ако се беше оказал смотан? Щеше ли да останеш с него?
А първата жена на президента може и светица да е, но да не са си паснали. Не може да стоиш във връзка с някого само заради външния му вид все пак.

# 504

И въобще от какъв зор решихте, че Радев е виновен за раздялата.
Толкова миловидни жени има ,които създават погрешно впечатление .Явно не са си паснали в други неща,бившата може и да не е такса светица каквато я определят тук,по снимка от сайтове разбира се, но имайки предвид мащабния експертен ресурс в мамата ,не съм учудена от породените изводи😄😄😄

Доколкото съм запозната с житейската им история, са имали дългогодишен брак и две големи деца, когато той се залюбва с Деса и се развежда с жена си, тоест очевидно нещата не опират до несходство в характерите.
Няма лошо, който срещне отново любовта и е достатъчно смел да се бори за нея, уважавам !
Просто сравнявайки двете на външен вид, никога не бих предпочела Деси.

# 505
Скрит текст:
Ми първо външния му вид забелязах. Като го видях и все едно бях ударена от гръм! Тогава първото нещо, което си помислих е, че такъв мъж няма как да е сам и ще се бия с хали, и триглави лами, но ще си е за мен.
Знаем, знаем!
Ама те, всичките му други качества, се оказа че превъзхождат тогавашния му външен вид, но после и това разбрах Flutter Всичко по реда си. Аз не съм сляпа все пак. Първо човека видях, после и останалото.

И да, един човек за един е красив, друг за друг, а пък някои за всички...

# 506
ама аз съм алчна и ще се самопочерпя. тук и без това за него нема навалица, благодаря ви за което, че ще стане въргал  Laughing
Скрит текст:

Има, има навалица. Той си е мой Laughing

# 507
  • софия
Скрит текст:
Има, има навалица. Той си е мой Laughing
Моля?  newsm66

# 508
  • Бургас
Въх ма боуууууже, дръжте си ги тия мъжове.
Аз ще ви черпя с един Мат Деймънд  Heart Eyes
Скрит текст:

# 509
Някои се харесват на всички ли? Ама моля ви се, сякаш не четете тази тема Stuck Out Tongue Winking Eye .

Общи условия

Активация на акаунт