С какво ви дразнят свекървите - тема 92

• 97 205
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Везна съм. Не съм в списъка Simple Smile

# 436
Овен, в списъка,но явно не съм овен-нищо вярно.

# 437
Овен, в списъка,но явно не съм овен-нищо вярно.
Нищо. Дъшеря ми е овен. Един ден, да е жива и здрава, ще е точно такова чудо.  Laughing

Хай, ти като Уишмастров- везна, самата дипломатичност.  Laughing

# 438
Везна съм. Не съм в списъка Simple Smile
Абе, то и мен ме няма там, ама да не си покрай мен, ако си ми ви списъка. Пък снахите, то се знай, ще са на първо място там.  Grin

# 439
Ох , и аз съм овен и се подозирам в бъдещи намеси. Затова чета редовно темата. А и със сина ми и кандидатката се виждаме и чуваме рядко , повечето по тяхна инициатива. Засега с кандидатката сме в супер уважителни отношения. Ама да ви кажа един пресен случай- от снощи. Звъни ми девойчето да ме пита как приготвям едно ястие , ей размазах се от кеф- обяснявам напоително / сигурно овнешката  хаха , но за мен си е ок/. И накрая изтърсих- Айде , като го направиш , метни една снимка. Rolling Eyes
Тя ми изпрати , де. Брависах я. Ама май прекалих , м ?Flushed

# 440
Едва ли, tays. То си е удоволствие.

# 441
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Хаххххх! Водя класацията. Очаквано- раците сме и най-хубави, и най-добри, и най-неразбрани от околните.  Mr. Green

аПцелУтно!
Simple Smile една от най-добрите ми дружки е рак.
понякога дразни та се не трае. с кеф да я утрепе човек.
нищо общо нямаме, ама чак кефче става да си имаш такъв наоколо. Simple Smile

скривам го, че май не е съвсем за тая тема Simple Smile

Скрит текст:
преди 3-4 години беше поканила "на гости" едно моме от Люксембург чак, а то пък се навило и дошло.
да го видел синът и можело да се харесат и оженят двамата.
синчето обаче хард - "като се харесвате и те слуша - оженете се вие двете".
Simple Smile Simple Smile Simple Smile не е стар, не е грозен или глупав, не е останал без женско внимание, ама видиш ли - бавел се със сватбата и бебетата, та решила да помага.
Simple Smile

# 442
Може да го е приела като форма на контрол. Предадох урока и после я изпитвам Tired Face
Знам ли и аз , уж внимавам , и като тресна нещо.

# 443
Моята зодия не е от тези, но в една  видях неща, които важат за мен. Много мразя разхвърлян и мръсен дом.

# 444
Може да го е приела като форма на контрол. Предадох урока и после я изпитвам Tired Face
Знам ли и аз , уж внимавам , и като тресна нещо.
Стига да не е ежедневно, не вярвам да бъде възприето като форма на контрол. Просто чисто женско любопитство и малко майчина радост. Нали все пак е  проявила внимание към нещо, което ти правиш. Оценила го е. Дали заради себе си или заради сина ти /той да е поискал сготвеното от мама.../

Моята зодия не е от тези, но в една  видях неща, които важат за мен. Много мразя разхвърлян и мръсен дом.
Съвсем в духа на хороскопското, дето ни разприказва, може асцендентът ти да е дева или луната ти да е в дева. Grinning

# 445
Асцедент Дева? Сега разбирам защо не просто мразя рзхвърляно, а страдам от обсесивно-компулсивно чистофайническо разстройство.  Mr. Green

Таис, на мястото на девойката, аз бих се почувствала поласкана.

# 446
  • Варна
Уиш, с два телеца наоколо, повярвай, моята зодия идва перфектния баланс като покажат рогата Simple Smile

# 447
Ти пък! На телетата им дай хубава храна и започват да мъркат като котенца. За справка- Говендъра, който е първомайско теле.  Mr. Green

# 448

Скрит текст:
преди 3-4 години беше поканила "на гости" едно моме от Люксембург чак, а то пък се навило и дошло.
да го видел синът и можело да се харесат и оженят двамата.
синчето обаче хард - "като се харесвате и те слуша - оженете се вие двете".
Simple Smile Simple Smile Simple Smile не е стар, не е грозен или глупав, не е останал без женско внимание, ама видиш ли - бавел се със сватбата и бебетата, та решила да помага.
Simple Smile

Имам подобен случай.

Скрит текст:
Преди много години бях канена на рожден ден на приятелка. За голяма изненада на всички се оказа, че на почетното място на масата са тропосани майка ѝ, приятелка на майка ѝ и нейният син. Жената дошла специално от Австралия, за да търси българска снаха, та са използвали случая да направят "сгледа".
Аз много се забавлявах, защото бях с мъжа си, но повечето от другите приятелки на рожденичката бяха неомъжени момичета и се чувстваха много неловко под изпитателните погледи на кандидат-свекървата.
Както и да е, мисията беше неуспешна, защото не харесали нито едно момиче – всички пиели и пушели, а на тях такава разпасана снаха не им трябвала.  Laughing

# 449
Как'Сийка, освен всичко, сигурно са яли. Мани, лакома работа!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт