Покажете гледката от прозореца си

• 12 080
  • 225
  •   1
Отговори
# 105
 За мен пък щастието не е само на географските ширини на България.Писна ми да се заблуждавам,че няма по-добър живот за мен и детето.Ами ИМА!
 А ти ако ще пускаш гледка,пускай ,като не ходи си чеши езика в друга тема. Sick

# 106
Чудя се по голямата част от тоя форум към коя категория спадаме?

В смисъл?  Thinking

# 107
Буталото, всеки решава за себе си. Не можеш да се сърдиш на някой, че е решил да живее вместо да чака държавата му да се поокопити и в същото време да гледа как дните му се изнизват.
И аз се дразня, че всички се изнасят. Виновни са управляващите... На тях се сърди.

И в крайна сметка, тук се коментира нещо друго. Дай да не изместваме темата.

# 108
# 109
Стрелче, много каменисти снимки бре ...  Mr. Green

# 110
Да, отплеснахме се и не можах да кажа на Нана, че гледката й е супер!
Ама искам и снимка с пингвини Grinning Помня, че някъде беше писала, че си имате такива по плажа.

Това май е Младост 1 някъде Simple Smile

# 111
"Стрелбище" е май ?

# 112
Да, отплеснахме се и не можах да кажа на Нана, че гледката й е супер!
Ама искам и снимка с пингвини Grinning Помня, че някъде беше писала, че си имате такива по плажа.

Тюленчета имаме Grinning Ще потърся има ли някой снимка някъде,че съм ги изтрила от фотото.И замък имаме.... Mr. Green Ехе какво си приказваме Joy

# 113
Пере, не те разбрах....sorry.... Rolling Eyes
Всъщност първо публикувах и после прочетох цялата тема...ако имаш предвид разводняването й.... newsm78 ?!?

Иначе квартала е Света Троица - на бул. Сливница съм Grinning

# 114
  • гр. София
[
Това май е Младост 1 някъде Simple Smile
[/quote]
Не познахте Laughing
Верният отговор е "Св. Троица"

Стрелче,извинявай че отговарям вместо теб ама нали сме комши Laughing

# 115

Стрелче,извинявай че отговарям вместо теб ама нали сме комши Laughing

Благодаря Peace

# 116
# 117
  • София
В смисъл?  Thinking
И какво се случва с тая държава? Останаха само крадливите мангали и цигани, наркомани, пенсионери... Няма раждаемост.
Мърмораната пита към кои спадаме - крадливи мангали и цигани (което е едно и също), наркомани или пенсионери.
Аз лично малко съм помогнла за раждаемостта, не съм ромка, не съм и пенсионерка... Аха, наркоманка съм  Joy

# 118
Такаааа, вие си мислите - невинна темичка, ама аз седя с лист и химикалка и записвам на кого ми се ходи на гости  Thinking

# 119
В смисъл?  Thinking
И какво се случва с тая държава? Останаха само крадливите мангали и цигани, наркомани, пенсионери... Няма раждаемост.
Мърмораната пита към кои спадаме - крадливи мангали и цигани (което е едно и също), наркомани или пенсионери.
Аз лично малко съм помогнла за раждаемостта, не съм ромка, не съм и пенсионерка... Аха, наркоманка съм  Joy

Аз пък съм мангал-ка  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт