Покажете гледката от прозореца си

• 12 079
  • 225
  •   1
Отговори
# 120
И какво се случва с тая държава? Останаха само крадливите мангали и цигани, наркомани, пенсионери... Няма раждаемост.

Аз лично малко съм помогнла за раждаемостта, не съм ромка, не съм и пенсионерка... Аха, наркоманка съм  Joy
Така, така  - като махнем хилядата маменца отвън дето пишат от 21 000 потребители и 30ината татковци (може и да са повече), то останалите тук потребители са жени, които са родили на тая държава поне по 1 дете!  ooooh!
Засрами се, че изобщо ти стиска куража да си показваш носа тук, а и  да ти имам и ника! Naughty
Такаааа, вие си мислите - невинна темичка, ама аз седя с лист и химикалка и записвам на кого ми се ходи на гости  Thinking
Добре си дошла с Ани!

# 121
И какво се случва с тая държава? Останаха само крадливите мангали и цигани, наркомани, пенсионери... Няма раждаемост.

Аз лично малко съм помогнла за раждаемостта, не съм ромка, не съм и пенсионерка... Аха, наркоманка съм  Joy
Така, така  - като махнем хилядата маменца отвън дето пишат от 21 000 потребители и 30ината татковци (може и да са повече), то останалите тук потребители са жени, които са родили на тая държава поне по 1 дете!  ooooh!
Засрами се, че изобщо ти стиска куража да си показваш носа тук, а и  да ти имам и ника! Naughty

Чакай, чакай...защо нападате момчето? И какво му е толкова на ника? Не ви ли идва наум, че се е кръстил така, щото примерно и в други форуми си е същия? АКо ти го възприемаш по определен начин, това е друг въпрос  Wink

Всеки има право да си показва носа и да пише където иска  Peace

# 122
# 123

Чакай, чакай...защо нападате момчето? И какво му е толкова на ника? Не ви ли идва наум, че се е кръстил така, щото примерно и в други форуми си е същия? АКо ти го възприемаш по определен начин, това е друг въпрос  Wink

Бубе, той нека да си показва носа, където иска, нека да се кръщава, както иска, но не и да прави квалификации, обиждайки 20 000 потребителки!
Разбираш защо се ядосвам, нали? Wink

# 124
Арвен, ще дойда, да знаеш!

# 125

Бубе, той нека да си показва носа, където иска, нека да се кръщава, както иска, но не и да прави квалификации, обиждайки 20 000 потребителки!
Разбираш защо се ядосвам, нали? Wink

Разбирам. Просто съм 100% сигурна, че не е искал да обиди никоя от вас  Peace

# 126
  • в Tara
аз пък завиждам неблагородно на всички, които имат гледки към морето Mr. Green

# 127
На мен пък твоята гледка много ми хареса. Къде се намира това?

# 128
# 129
Арвен, ще дойда, да знаеш!
Чакаме ви! Hug

# 130

И аз, и аз. Обожавам морето! Tired

А виждам това

http://images07.snimka.bg/000701659.jpg

# 131
Ето - гледам малко към Националния стадион и малко към БНТ Simple Smile
Асинка, как ги улови тези небеса в кадър? Shocked Страхотноооооо! Бравос!

# 132

И аз, и аз. Обожавам морето! Tired

Аз пък не се прехласвам толкова, сигурно защото ми е на 7 минути пеша от нас  Wink

Предпочитам гледката на зелената трева. Действа ми много успокояващо  Heart Eyes ( За съжаление поддържаните тревни площи в Бг са рядкост все още)

# 133
Ето - гледам малко към Националния стадион и малко към БНТ Simple Smile
Асинка, как ги улови тези небеса в кадър? Shocked Страхотноооооо! Бравос!

благодаря ти Simple Smile
 Hug
 стана ми хоби покрай един детски конкурс да снимам и сега съм голям фен!!! Grinning

# 134
БУБЕ , нали знаеш, кой каквото си няма за него мечтае!!!!

Общи условия

Активация на акаунт