Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 92 686
  • 718
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, бъдете внимателни с подаването на документи и след като ги подадете следете статуса си в сайта и звъннете в Цар да питате дали всичко е наред. На мен 2 пъти ми объркаха документи те от Щерев. Един път беше сбъркан документа, а след това бяха объркани епикризите. Затова сега чакам защото докато те се моятаят бяха се натрупали 1500 молби преди моята. Затова й смених книниката, да не говорим ще ми правиха инсеминация без ток, с едно фенерче от 2 лв, което търсиха 1 час.
И на мен ми объркаха от щерев документните (епикриза етнографски снимки оригинали не пазели само сканирани )от цар казаха че може да ми откажат  одобрение защото нямам оригинални за лиф синдром  .

# 121
момичета ,как се процедира със смяна на клиниката? Искам да я сменя,но не знам какъв е реда

# 122
момичета ,как се процедира със смяна на клиниката? Искам да я сменя,но не знам какъв е реда
Вземаш удостоверение от новата клиника, обаждаш се във Фонда и им казваш, че сменяш клиниката. Носиш документа като вземаш заповедта .

# 123
При мен се оказа, че мога да избирам един стимулиран опит или 4 на ЕЦ и сега се чудя кое да избера Rolling Eyes. Предвид,че това ще ми е последен 4 опит по фонда, а на последните 2 стигнах само до пункция и не успях да използвам парите за оплождане и трансфер, използвам тези за хормоните, прегледите, лекарствата и пункциите.

Много тъпо, наистина... може би с по-агресивна стимулация 😞
Горе главата! 🍀

# 124
Момичета някой знае ли дали има Инвитро клиника в България до този момент която вече да има договор със фонда

Клиника Малинов имат
Аз се чудя и аз но май най добре да избера ец щом са 4 на брой вместо стимулация.Така ще си пощадя организма,тъкмо уж до някъде се понагласи.

Последна редакция: чт, 08 фев 2018, 23:33 от Small :) Smurfieta

# 125
  • София
 Добро утро, номер 38208 поканен за взимане на заповед на 15.02.18 Simple Smile Успех на всички Simple Smile

# 126
И моето обаждане дойде. 38224 - за 15.02.2018 г.

# 127
38234 отложена

# 128
  • София
38254 от 28.08.2017 - поканена за взимане за заповед на 16.02.2018
Отложена на този етап.

# 129

Здравейте , аз съм номер 4010*.За първи път кандидатстваме по фонда. С трепет чакам да ми звъннат , макар че няма сигурно да е скоро.
Чета във форума , че отлагате заповеди и не ми стана ясно защо може да се отлага, неразбирам. Ако може някой да сподели
Благодаря ви.

# 130
Бременност - естествена, самофинансирана, здравословни проблеми - милион причини. Всеки има неговата.

# 131
  • София

Здравейте , аз съм номер 4010*.За първи път кандидатстваме по фонда. С трепет чакам да ми звъннат , макар че няма сигурно да е скоро.
Чета във форума , че отлагате заповеди и не ми стана ясно защо може да се отлага, неразбирам. Ако може някой да сподели
Благодаря ви.

Можеш да отложиш взимането по много причини, включително лични - може да си забременяла междувременно спонтанно или от самофинансиран опит, да имаш медицински проблеми, които изискват намеса преди ин витро процедура, да не си в страната, да нямаш вече партньор, и т.н.

Неприятното е, че отлагането на получаване вече може да е до 3 месеца, не по-дълго.

# 132
Благодаря ви момичета за инфото.
 Пп: има  ли някой при доктор Арабаджи от Щерев?

# 133
  • София
Официално и аз се нареждем с номер 40324 от днес. Казаха ми 6 месеца... Успех на всички.

# 134
Акси, добре дошла, съжалявам да те видя тук. 6 месеца ще отлетят и до Коледа бременна!

Общи условия

Активация на акаунт