Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 93 263
  • 718
  •   1
Отговори
# 315
Mim Mim защо са ви дали отказ?Каква е причината попитахте ли?Ние също сме с мъжки фактор,одобрени сме,даже си чакам вече заповедта.

# 316
Здравейте момичета,
Има ли някоя, която е получавала отказ? Нашият случай е такъв. С мъжки фактор и днес получихме отказ Sad
Много съм отчаяна Sad
Не знам дали да им звъня в понеделник? Или в клиниката да се обадя? Моля ви за съвет.
    с каква диагноза са спермограмите??

# 317
  • Varna
Mim Mim,в понеделник обезателно се обади във фонда. Вероятно има някаква грешка,аз много се притеснявах че няма да ни одобрят като чаках, но всички ми казваха че няма отказ при Мф.Стискам палци при вас да е грешка.

# 318
Mim Mim,в понеделник обезателно се обади във фонда. Вероятно има някаква грешка,аз много се притеснявах че няма да ни одобрят като чаках, но всички ми казваха че няма отказ при Мф.Стискам палци при вас да е грешка.
Силно се надявах да сме одобрени. Три месеца всеки ден съм проверявала статуса, макар да знам, че се разглежда само на 20то число.... И сега отказ. Преземиха ме на земята със страшна сила.... Sad
В понеделник ще се обадя за информация. И ще ви пиша, момичета. Дано с това поне да съм полезна на някоя друга двойка. Да има малко смисъл от нервите и сълзите.

# 319
Силно се надявах да сме одобрени. Три месеца всеки ден съм проверявала статуса, макар да знам, че се разглежда само на 20то число.... И сега отказ. Преземиха ме на земята със страшна сила.... Sad
В понеделник ще се обадя за информация. И ще ви пиша, момичета. Дано с това поне да съм полезна на някоя друга двойка. Да има малко смисъл от нервите и сълзите.
    не се отчайвайте, може би е някаква грешка при промяна на статуса!!

# 320
Mim mim , данеби отказът да е заради двете замръзени проби. Нали не можеше да се кандидатства   за нов опит, ако имаш замръзени ембриони докато не ги използваш. Само предполагам, дано не съм права .

# 321
Mim mim , данеби отказът да е заради двете замръзени проби. Нали не можеше да се кандидатства   за нов опит, ако имаш замръзени ембриони докато не ги използваш. Само предполагам, дано не съм права .
Пробите им сигурно са сперматозоиди, а не ембриони.

# 322
В началото на март ще подам документи за финансиране. Имате ли представа по новите правила колко време отнема разглеждане, одобрение и получаване на заповед. Много се чудя дали междувременно да се самофинансираме? Като чета подадените през януари сега вече са одобрени, но от тук нататък кога се очаква да се получат заповеди? Ще съм много благодарна за повече информация.

# 323
Момичета имате ли представа когато документити са по старите правила,когато се ходи за завед нужно ли е амх?

# 324
Момичета имате ли представа когато документити са по старите правила,когато се ходи за завед нужно ли е амх?

Аз подадох миналата година Юли. Взех си я началото на Февруари и не са ми искали никакви допълнителни изследвания и документи.

# 325
В началото на март ще подам документи за финансиране. Имате ли представа по новите правила колко време отнема разглеждане, одобрение и получаване на заповед. Много се чудя дали междувременно да се самофинансираме? Като чета подадените през януари сега вече са одобрени, но от тук нататък кога се очаква да се получат заповеди? Ще съм много благодарна за повече информация.
  Обещанията са за 3 месеца, но все още са само обещания. Факт е ,че се съкрати срока за получаване но все е още е около 6 месеца.  Ако имате финансова възможност се самофинсирайте, но ако ви струва много лишения -изчакайте. Все пак и за опита по фонда си трябват доста пари за лекатства, изследвания и др.

# 326
    звъняхте ли във фонда да разберете какво става??

# 327
В обедните новини на Бтв ще има репортаж за забавянето при финансиране на ин витро процедурите.

# 328
# 329
Някой днес няма ли да се похвали с обаждане?!.....

Общи условия

Активация на акаунт