Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 93 255
  • 718
  •   1
Отговори
# 345
Мим,

С каква диагноза сте на спермограмата, че да имате отказ ?  newsm78

# 346
  • София
Тогава май звънят да искат нещо допълнително и си стои разглежда се... мн странно.

# 347
Променя се на "за допълване на мед. Документация" А някой има ли идея кога ще обявят до кой номер ще раздадат през март?

# 348
И аз това се чудя ... кога ще обявят мартенските

# 349
  • Varna
 Момичета, инфото в сайта се обновява всеки петък.Тогава ще обяват и номерцата за март.

# 350
  • Варна
Здравейте! Опитвам се да се свържа с ЦАР, но никой не отговаря на телефоните им. Имам следното питане: заповедта ми е получена през юли 2017 г., в момента договорът на клиниката не е подновен и очакват това да се случи. Има ли право клиниката да ми откаже процедура с основанието в момента нямаме подписан договор?

# 351
  • София
Те ако нямат подписан договор, няма как да ви направят процедурата. Така, че може само да чакате до седмица/две да стане ясно кога и дали са подписали.

# 352
  • Варна
Зададох въпроса и на "Искам бебе". Според тях няма проблем да се започне, тъй като заповедта касае бюджет от 2017 г.

# 353
Защо не се обадите във фонда? И аз съм в подобна ситуация и не мисля че може да се започне преди подновяване на договора.

# 354
  • Варна
Не успях да се свържа с никого там, но ще продължа да опитвам.

# 355
Някой знае ли защо се забавиха така с подписването с клиниките?

# 356
  • Варна
Може ли някой от тези, които си взеха заповедта февруари  да сподели кога ще стартират?
Питам, защото ние до няколко дни ще си я вземем и тъкмо тогава очаквам Ц. Дали ще може да се стартира, ако няма други причини за отлагане, разбира се 😋
УСПЕХ на всички!!!!

# 357
Здравейте момичета,
Говорих с фонда вчера. Ще получа писмо със становище за отказа тази седмица. Ще видим след това дали може да се преразгледа с допълнителни документи.

# 358
Здравейте момичета, аз днес се свързах с фонда и питах за раздаването на заповедите-какво става и дали знаят как ще продължи раздаването, брой на месец или каквото и да било.... отговор: следете сайта!....

# 359
Може ли някой от тези, които си взеха заповедта февруари  да сподели кога ще стартират?
Питам, защото ние до няколко дни ще си я вземем и тъкмо тогава очаквам Ц. Дали ще може да се стартира, ако няма други причини за отлагане, разбира се 😋
УСПЕХ на всички!!!!

не би трябвало да има други причини да не може, но според мен най-добре звънни и попитай в клиниката си.

Общи условия

Активация на акаунт