Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 93 196
  • 718
  •   1
Отговори
# 510
Момичета за 3ти опит амх и фсх ли се изисква от фонда?

# 511
С новите изисквания от 2018г мисля че само АМХ се изисква.

# 512
Сайта се обновява всеки петък.
Хей, Valеntina Dragancheva- Encheva, има ли някакво раздвижване от МЦАР- ВАРНА? Доколкото разбрах и ти чакаш за там..Уж тая седмица трябваше да вземат Документ от Акредитацията и да подпишат Договор?!

# 513
  • Varna
Утре ще се обаждам да видя какво става,последно на 16.03 са казали че ще има инфо.

# 514
Аз като им звънях по предната седмица ми казаха на 19 март отново да звънна за да ми кажат по точна и конкретна информ за договора.Дано по рано да има отговор.

# 515
  • Varna
Решението което чакат би трябвало днес да излезе...

# 516
Ще излезе днес и от тук нататък колко време ще е необходимо, за да се подпише договора с фонда? Дали ще се наложи да чакаме отново със седмици?

# 517
  • Varna
Договор до 23ти ако всичко е наред.

# 518
Дано,че толкова много сме чакащите.Доста време се проточиха нещата,но дано всичко да има благополучен край.

# 519
В най-скоро добрия случай означава в последна седмица на март, а в края на месеца раздават ли заповеди във Фонда или нашето положение е различно?

# 520
  • Varna
Нямам идея кога ще  стане това раздаване.Аз се съмнявам да ми се обадят за този месец най-рано април.Ама те първо да подпишат...

# 521
Здравейте!
За първи път ще кандидатстваме по фонда, с мъжки фактор сме. Искам да попитам сега като подаваме документите трябва ли да има и изследвания за СПИН и т.н, резултат от снимката за проходимост на маточните тръби... От клиниката са ни дали набор документи ( епикриза за мен, АМХ и неговите спермограми 2бр.)и декларации, които да попълним, но приятеля ми ги взе и нямах възможност да ги попитам друго трябва ли.
Пожелавам късмет и успех на всички! Flowers Sunflower

# 522
  • Varna
Трябва ви становище от уролог задължително.

# 523
Да, това го имаме. Simple Smile

# 524
  • София
Мисля, че с мъжки фактор на мен за 1 път ми искаха само хормоните. И цветна снимка не искат.

Общи условия

Активация на акаунт