Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 92 722
  • 718
  •   1
Отговори
# 180
Теди не стана въпрос за дата. Понеже клиниката от която си подадох документите вече не съществува и аз реално не мога да получа заповед докато не я сменя. Но ако се ориентирам до близките до мен номера нещо около 22-25.02

# 181
  • Пловдив
Теди не стана въпрос за дата. Понеже клиниката от която си подадох документите вече не съществува и аз реално не мога да получа заповед докато не я сменя. Но ако се ориентирам до близките до мен номера нещо около 22-25.02

Добре . Благодаря

# 182
Здравейте, знаете ли одобрените по старите правила могат ли да ползват финансиране на ин витро на ЕЦ , тъй като при предишни стимулации не се е повлияла добре от стимулацията ( не се образуват повече от 2 фоликула)? Препоръката е да се прави само ин витро  на ЕЦ от лекар.

Финансиране на ин витро на ЕЦ е възможно единствено по заповед, издаденапо новите правила,
 на базата на необходимата за това документация.

# 183
Здравейте днес отново звънях във фонда относно МЦАР-Варна И за пореден път отговора беше, че незнаят Кога ще се подпише договора. А в клиниката ми Казаха, че към края на Февруари началото на Януари. Исакм да попитам Има ли момичета взели заповед,защото аз доколкото Разбрах се връчвали избирателно И Имало момичета взели вече!!!

# 184
Моят номер мина вече, нямам обаждане.

# 185
  • София
Здравейте, малко е извън темата, но не съвсем.. Бих искала да споделя с вас, вече с взета заповед /от сутринта/, че останахме приятно изненадани от милото и топло отношение на служителките във Фонда.. Знам, че доста се изписа във връзка с новите промени и всички сме малко или много засегнати от тях, но аз лично съм благодарна за възможността и помощта, които ми се дават и искам да кажа едно голямо Благодаря на тези мили жени, които до голяма степен съпреживяват нашите истории. Желая успех и усмивки на всички Simple Smile

# 186
И моят номер мина, но не са ми звъняли. Аз също съм кандидатствала през МЦАР-Варна, а по техни думи са пратили всички документи, но не са ги поканили да подпишат договора.

# 187
  • Varna
Доколкото знам прескачат всички от МЦАР-Варна,никой не е взел заповед още. Дано преподпишат вече Pensive

# 188
Аз се чудя дали има и други клиники, които не са преподписали договорите си...? Или пропускат само варненските клиники, въпреки че майчин дом като че ли са подписали договор....

# 189
  • Varna
Майчин дом са подписали,хората си взимат заповеди.

# 190
  • Пловдив
Дамии днесс няма ли кой да се похвали за обажданее Simple Smile

# 191
Severina79, напълно си права! Винаги когато съм се свързала с някой от ЦАР са били изключително мили и вежливи! Никога не са ми се ядосвали, дори и в момента са съм блокирала и да съм задала тъп въпрос. А не е като да няма напрежение и да им е леко...  Трябва да има повече като тях!

# 192
Severina79, напълно си права! Винаги когато съм се свързала с някой от ЦАР са били изключително мили и вежливи! Никога не са ми се ядосвали, дори и в момента са съм блокирала и да съм задала тъп въпрос. А не е като да няма напрежение и да им е леко...  Трябва да има повече като тях!
здравейте момичета някой има ли представа март месец до кой номер би могло да раздадат заповеди?

# 193
Момичета обадиха ми се,номер 38452 отива за заповед на 02.03.2018 😙

# 194
Момичета, има ли някой взел заповед от Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт