Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 93 220
  • 718
  •   1
Отговори
# 450
Официално и аз се нареждем с номер 40324 от днес. Казаха ми 6 месеца... Успех на всички.
Здравей Axsenia аз съм номер 40144 и ми казаха 2 месеца  нали вече нямало да се чака толкова
Здравейте аз съм нова и много ще ми бъде приятно да научавам от вас важна инфо аз съм номер 40428 подадени документи всеки ден проверявам в сайта и продължава да пише разглежда се от комисия някои може ли да ми каже колко време се чака до одобрение. Благодаря ви много

Аз знам че на 20 число се събира комисията дано имаме одобрение този месец

# 451
От фейсбук:
Номер 38779 отива на 20.03 в Надежда
Номер 38796 отива на 20.03
Gift Heart

# 452
Здравейте, имам малко различен въпрос към Вас. Тези от Вас, които сменихте клиниката, в новата приеха ли Ви документите и изследванията от други лекари и болници? 2 пъти вече попадам на лекари, които отказват да приемат резултатите и държат да са от тяхната болница, в този случай какво правите?
Благодаря

# 453
  • Varna
И аз мисля вече за смяна.Ако до 2-3 дни не се оправят колкото и да не ми се иска ще сменям:confused:

# 454
В мойта  изискват всички резултатите и всичко пак изследват и провярват и хормони и спермограма.

# 455
  • Varna
Инфо за МЦАР Варна след 19ти Март Sad

# 456
Здравейте!
Да се представя накратко: Мъжки ф-р, Кандидатстване за фонда 40486. За сега клиника Селена.
Качили са нова информация в сайта. За съжаление моя статус е останал на прието заявление.
Поздрави!

# 457
  • Варна
Някой знае ли Майчин дом Варна имат ли договор?

# 458
Инфо за МЦАР Варна след 19ти Март Sad

Това сигурно ли е, защото миналата седмица звънях на акушерката на д-р Александров и ми каза, че информация ще има на 7 или 8 март

# 459
  • Varna
Сигурно е, и на мен ми казаха 7-8 март миналата, но днес на едно момиче са казали след 19ти

# 460
Radi Yordanova, сигурно е,днес аз звънях и ми казаха за по точна информ да се обадя след 19март,тъй като са имали проверки,после чакали акредитация и евентуално подписване на договор.

# 461
Здравейте!
Да се представя накратко: Мъжки ф-р, Кандидатстване за фонда 40486. За сега клиника Селена.
Качили са нова информация в сайта. За съжаление моя статус е останал на прието заявление.
Поздрави!
Здравейте, близки номерца сме, 40494 сме ние. И нашия статус е на прието заявление.
И ние сме с мъжки фактор.
Желая ви успех ♡

# 462
Здравейте аз съм нова и бих искала да научавам от вас важна инфо ние сме номер 40428 със статус разглеждс се от комисия вече повече от две седмици.Някой може ли да ми каже колко време се чака  за одобрение. Благодаря Ви много

# 463
  • Varna
Здравейте аз съм нова и бих искала да научавам от вас важна инфо ние сме номер 40428 със статус разглеждс се от комисия вече повече от две седмици.Някой може ли да ми каже колко време се чака  за одобрение. Благодаря Ви много
На следващата комися ще се промени около 20ти Март : )

# 464
На следващата комися ще се промени около 20ти Март : )
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт