Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 93 207
  • 718
  •   1
Отговори
# 465
Почвам да се дразня с МЦАР ВАРНА Unamused. Имам чувството че всяка седмица казват едно и също с различни дати. Миналата седмица ми казаха същото с акредитацията и че вече тази седмица дефакто ще има отговор. Сега чета от вас друго, ужас. Чудя се да чакам ли новите обявени дати Grinning..то направо смешна работа. Иначе успех на всички Hug

# 466
  • Varna
Комисията за акредитацията ще се събира чак на 15ти този месец.Затова казваг след 19ти.

# 467
  • Варна
Това значи ли, че никой няма акредитация? Защо тогава ни се обадиха за заповеди? Много странно Sad

# 468
Здравейте, имам малко различен въпрос към Вас. Тези от Вас, които сменихте клиниката, в новата приеха ли Ви документите и изследванията от други лекари и болници? 2 пъти вече попадам на лекари, които отказват да приемат резултатите и държат да са от тяхната болница, в този случай какво правите?
Благодаря

Здравей Ради, на мен ми изследваха отново хормони на 3 ден + АМH, FSH и inhibin защото не бях пускала от 3 години мисля.
Съпругът ми също направи актуална спермограма с днк анализ. Другите изследвания - цветна снимка, генетични и имунологични, кръвни групи както и актуална микробиология, си ми ги приеха.

Принципно вирусологиите са актуални само 3 месеца, микробиологията мисля 6.

Ние сме пред старт за инвитро.

Успех! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 469
От фб: 38806 поканена за заповед на 20.03!Успех момичета

# 470
  • София
Довечера ще кача статистиката за февруари Hug .

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 09:03 от zazu1

# 471
  • София
Julia, микробиологията е 1 месец. Цитонамазката е 6 месеца. На мен ми искат всеки месец преди опит МБ.

# 472
Инфо за МЦАР Варна след 19ти Март Sad
Пфу, това значи че чак края на март / при късмет/ще се получават заповедите. И аз чакам с номер 38760..😏

# 473
Julia, микробиологията е 1 месец. Цитонамазката е 6 месеца. На мен ми искат всеки месец преди опит МБ.

може, в това не съм сигурна, моите опити не са били така чести

# 474
  • София
Статистиката към края на февруари:

# 475
Не съм много наясно с фонда. 😯Разбързали са се или наваксват за януари, че има такаяа такава разлика? В правилника пишеше между 200 и 400 на месец.

# 476
  • София
Не съм много наясно с фонда. 😯Разбързали са се или наваксват за януари, че има такаяа такава разлика? В правилника пишеше между 200 и 400 на месец.
Това беше преди да обещаят да съкратят срока за раздаване на заповеди. Сега раздават по повече заповеди и се получават по-бързо. Отделно компенсират и за януари месец, в който преподписват договорите си с клиниките и не раздават заповеди.

# 477
Честит празник дами! Хайде днес дано се обадят на повечко от момичетата, за да им е по-хубав празника.

# 478
Като гледам, още няма обаждания днес. Sad Честит Празник на всички. Бъдете здрави!

# 479
Честит празник дами,желая ви най-вече здраве,да бъдете обичани,уважавани и много щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт