Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 93 200
  • 718
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Честит празник момичета, бъдете много щастливи, уважавани и обичани! Flowers Hibiscus Аз отново се записвам при вас с номер 40641. Успех на всички Simple Smile

# 481
Като гледам, още няма обаждания днес. Sad Честит Празник на всички. Бъдете здрави!
Честит празник на всички!💐💐💐Днес говорих със сестрата от МЦАР- ВАРНА, минали са акредитация и се очаква да подпишат договор най- късно до 23.03.18.
Оставаме да чакаме и дано стане възможно най-бързо! 🤗😘

# 482
От фб: 38816 поканена за заповед на 20.03.18г ! Успех момичета

# 483
Дали се е случвало на някой да кандидатства с неизяснен фактор с процедури и ин витро и инсеминации. Звънях до фонда и ми казаха, че по принцип се кандидатства за неизяснени стерилитет с инсеминации, но все пак да си подам документите и ще ги разгледа комисията и тогава ще е ясно.

# 484
Мен ме одобриха с две инсета + 2 инвитро опита, единия от които беше със зет, без фреш. Нандин също беше писала, че е кандидатствала така.

# 485
Да , с неизяснен стерилитет и четири неуспешни инсеминации и съм одобрена.

# 486
Аз съм с 4 неуспешни инсеминации и неизяснен стерилитет и също съм одобрена Blush

# 487
изискването е просто 4 процедури,без значение какви.Аз бях 1 инсеминация и 3 ин витро

# 488
  • София/Севлиево
Да, трябва да имaш 4 неуспешни процедури .Ние бяхме с 4 инсетa, и при товa вторичен стерилитет. Удобрихa ни и двaтa пъти, кaто след първия остaнa същата диaгнозa -неизяснен вторичен стерилитет.

# 489
  • Варна
Здравейте! Има ли момичета, които са подали скоро заявление за смяна на клиника? Евентуно за инфо как се движат обажданията.
Благодаря и хубав следобед!

# 490
Хей момичета, до кой номер стигнаха, никой не е писал вече няколко дни Sad

# 491
  • Varna
38816 последно от фб

# 492
Здравейте! Бърз въпрос относно спермограма подадена към фонда: Сега си спомням, че от едната клиника ни я изпратиха по мейл и ние я разпечатахме. Следователно може би няма подпис и печат.  Ще ни я върнат и ще чакаме отначало или няма да бъде чак такава драма?

# 493
  • София
може да ви я поискат с печат, но няма да чакате отначало.

# 494
Момичета аз ходих до фонда днес, да оставя трета спермограма. Питах какво се очаква да се раздаде през месец април и жената ми каза че може дори да стигнат до моя номер, който е 39701. Каза, че не иска да обещава, но имало вероятност. Дано не давам напразни надежди на някоя от вас.

Общи условия

Активация на акаунт