Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 93 149
  • 718
  •   1
Отговори
# 585
Супер ние бяхме там при д.р Даскалова,но за на мъжа ми изследване точни са.

# 586
Нуждая се спешно от съвет. При тежък мъжки фактор и подготовка на документи за ЦАР становището може ли да бъде от андролог или задължително трябва да бъде от уролог? От Варна сме. Имате ли мнение за доц. Андонов в Майчин дом?

# 587
Нуждая се спешно от съвет. При тежък мъжки фактор и подготовка на документи за ЦАР становището може ли да бъде от андролог или задължително трябва да бъде от уролог?
Доколкото зная, у нас андрология не е отделна специалност, а е профил на урологията и е насочена към мъжката полова система, вкл. стерилитета при мъжа.
В Правилника на ЦАР пише "консултация с уролог". Попитайте избрания "андролог" или се обадете в ЦАР. Би трябвало да е еквивалентно в случая. Успех!

# 588
Има ли някоя от Вас, която да е при д-р Димов в Шумен? Разбрах, че не са сключили договор, а ми предстои април евентуално да взема заповед ( като гледам как вървят номерата )?

# 589
Здравейте момичета.Аз също искам да попитам,някоя от вас има ли информация за клиника свети Иван Рилски гр.Шумен дали са подписали с фонда

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 21:25 от rosikosibosi

# 590
Нуждая се спешно от съвет. При тежък мъжки фактор и подготовка на документи за ЦАР становището може ли да бъде от андролог или задължително трябва да бъде от уролог? От Варна сме. Имате ли мнение за доц. Андонов в Майчин дом?

Oт Уролог !

Отлагах заповед , за да си сменя клиника и след като взех удостоверение от новата клиника , ми дадоха дата за взимане на заповед след 2 седмици.
Днес се обадих, че имам удостоверение, на 3 април ще ми дадат заповед.
Така че не отнема много време смяната на клиника.  Peace

# 591
Maya Bee, към коя клиника се насочихте?

# 592
  • Варна
Момичета, по новите правила колко време имам за да започна процедура по току що взема заповед Simple Smile От вълнение забравих да ги питам Simple Smile

# 593
  • София
Една година.

# 594
  • Варна
О, супер. Благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 595
Кога е най-добре да се дадат документи за смяна на клиника?
Като се обадят да ни извикат за заповедта или преди това?

# 596
От фб: 38983 от 27 10 2017 поканени за заповед на 03 04 2018 втори опит д-р Стефанов Стара Загорая. Успех на всички 🍀🍀🍀😘🍀🐘❤

Вчера сигурно са разглеждали и днес пак звънят.

# 597
Любе, винаги се радвам на постовете ти Simple Smile

# 598
Кога е най-добре да се дадат документи за смяна на клиника?
Като се обадят да ни извикат за заповедта или преди това?

Сменя се при взимане на заповед - даже те питат, дали остава същата клиника.
А ти може и отпреди това да си имаш удостоверение в теб от нова клиника.
А ако не си решила все още , имаш Отлагане за 2  месеца ( реално не са 3.. ) , за да си избереш клиника и да се сдобиеш с Удостоверение.
Носиш го там и на място ти сменят клиниката и ти дават заповедта- с едно итиване.

Анджи,
Към Калчев се насочих през Репробиомед клиника - за да си ползвам заповедта.

# 599
Супер, чувала съм само хубави отзиви за този лекар.
 Сигурна съм, че този път ще успееш. Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт