Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 93 163
  • 718
  •   1
Отговори
# 570
Информацията в сайта е обновена. За съжаление аз съм на същия статус - Прието заявление (40486/23.02). Явно комисията не е заседавала още този месец. Не вярвам много да мине още първия месец, но лекичко се надявам да са се разбързали повече Simple Smile

Коя информация е обновена?

Цитирам от сайта:
:"Данните в интернет страницата са валидни към дата 16 март 2018 включително. Заявленията, подавани след тази дата не са въведени в уебсайта и са със статус "прието заявление. Получаването на заповедите се извършва по предварителен месечен график. Той се изготвя, след като наш служител се свърже с Вас по телефона."

# 571
От фб: 38939 от 28.10 отива за заповед на 02.04

# 572
38950 отива за взимане на заповед на 02.04. Денят ми стана слънчев.Blush

# 573
Здравейте, когато заповедта се взима с пълномощно, нужно ли е предварително да се предупреди във фонда?

# 574
Здравейте, когато заповедта се взима с пълномощно, нужно ли е предварително да се предупреди във фонда?

Не би трябвало да се предупреждава (говорим за нотариално заверено пълномощно). Но за твое успокоение може да звъннеш и да ги питаш, любезни са дамите - ще ти обяснят.

# 575
Някой има ли кандидатствал в Медицински център Афродита София?

# 576
Аз бях там но после реших да я сменя с друга клиника когато взех заповедта

# 577
Извинявай ама има ли причина т.с недоволна ли просто питам за да си помисля и аз. Благодаря

# 578
Извинявай ама има ли причина т.с недоволна ли просто питам за да си помисля и аз. Благодаря
Недоволна съм и то много прекалено много грешки бяха допуснати.Направих си ин витро самофинансирах се и съжелявам много.Не ми се чакаше фонда бяхме го пуснали от тях ,та след цялата каша нямаше смисъл да съм при тях.Баев не е същия без гръка допускат се груби грешки.Подведох се много ,както и да е.

# 579
Здравейте! Питането ми е към тези, които са изпращали документите по куриер. Веднага ли ви върнаха по куриера входящ номер или след няколко дни? Проследих пратката, получили са я вчера, но нямам нищо обратно за сега.
Хубав ден на всички Flowers Sunflower

# 580
Здравейте! Питането ми е към тези, които са изпращали документите по куриер. Веднага ли ви върнаха по куриера входящ номер или след няколко дни? Проследих пратката, получили са я вчера, но нямам нищо обратно за сега.
Хубав ден на всички Flowers Sunflower

Аз звъннах по телефона и ми го казаха.

# 581
Благодаря много! Обадих се и ми дадоха номерчето Flowers Hibiscus

# 582
Здравейте и от мен Wink
За първи път кандидатстваме по фонд за ин витро по мъжки фактор.Миналата седмица се обадихме за вх. номер 40573 и сега чакам да се промени статуса.Документите с който кандидатствахме са: 2бр спермограми,препоръка от уролог и АМХ на мен.Евентуално след чаканото одобрени ще започнем в Ню Лайф

# 583
Тази клиника Ню Лайф в Пловдив ли е?При Даскалов или се бъркам

# 584
Да,в Пловдив е.Аз ходих при д-р Петрова

Общи условия

Активация на акаунт