Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 93 165
  • 718
  •   1
Отговори
# 555
  • Varna
Потвърдено е че ще подпишат,но не се знае кога зависи  от фонда изцяло..Засега нямат договор.

# 556
Днес се обаждах във Фонда-казаха, че не е подписан договора с Варна. Но като се подпишел веднага щели да прозвънят на всички . Питах ги за срок- отговориха ми седмица- две още да чакам

# 557
Здравейте момичета и на мен ми предстои кандидатсване по фонда,но с женски фактор освен епикризата трябва ли нещо друго като изследеания?Благодаря ви 😊😊😊😊😊

# 558
Преди да преподпишат няма да има обаждания, а не се знае кога ще стане..
На мен ми казаха до края на тая седмица- 23.03  трябва да подпишат. Дано ни се обадят и до края на март си вземем заповедите. Стискам палци на всички!🍀

# 559
  • Varna
Моята информация  е от петък в края на работния ден.Не ми се вярва да стане  този месец Sad

# 560
Здравейте момичета и на мен ми предстои кандидатсване по фонда,но с женски фактор освен епикризата трябва ли нещо друго като изследеания?Благодаря ви 😊😊😊😊😊
Мисля че вече искат и Антимюлеров хормон   

# 561
Моята информация  е от петък в края на работния ден.Не ми се вярва да стане  този месец Sad

И какво става в случай че не успея да си взема заповедта сега, може ли да се вземе другия месец например или да се остави да се получи след месец или два? Аз съм в чужбина и съм дала пълномощно на моя приятелка от София, А тя може само ако е до края на март😣 Април ще пътува извън града.

# 562
  • Varna
Момичета от фонда са казали че чакат само още един документ  от МЦАР и другата седмица  започват да звъннят:)

# 563
Оооо ще взема да се окажа права. Simple Smile

# 564
Информацията в сайта е обновена. За съжаление аз съм на същия статус - Прието заявление (40486/23.02). Явно комисията не е заседавала още този месец. Не вярвам много да мине още първия месец, но лекичко се надявам да са се разбързали повече Simple Smile

# 565
Аз също чакам да подпишат във Варна и да си подам док. за втори път.
Дали ще ми трябва отново ФСХ? Или само АМХ...
Като гледам номерата, този път май не са много... или се бъркам... Гледам номера на Топп и са към 1500 разлика с тези, които са обявени на сайта. Когато първият път се записах с номерче, чаках към 3000 номера, за към 6 месеца ми дойде и моят номер.
Късмет на всички Flowers Four Leaf Clover

# 566
Информацията в сайта е обновена. За съжаление аз съм на същия статус - Прието заявление (40486/23.02). Явно комисията не е заседавала още този месец. Не вярвам много да мине още първия месец, но лекичко се надявам да са се разбързали повече Simple Smile

Коя информация е обновена?

# 567
От фб: Здравейте,звъннаха ми преди малко,номер 38919 е поканен на 02.04.Но я отложих поради бременност Simple Smile

Момичета, има ли някоя с промяна на статуса?

# 568
Здравейте и аз преди малко говорих с МЦАР Варна,казаха ми че са минали акредитацията,чакали оценка и последващо сключваме на договор.Казаха ми към края на седмицата пак да се обадя за да ми дадат по точна информ относно договора.

# 569
  • Varna
Значи вече за април се обаждат.

Общи условия

Активация на акаунт