Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 93 169
  • 718
  •   1
Отговори
# 540
Към 10. С черна рокля. Simple Smile

може и да сме се разминали , аз като отидох имаше 2-3  човека като излезнах от стаята и коридора беше пълен
Simple Smile Успех ви желая , кога ще започвате ?

Аз ходих да оставя трета спермограма, вече 3 месеца и все още не съм одобрена. Силно се надявам да ме извикат през май и юни да започна.

liubitu, кой номер си? Питам, защото и аз си правя същата сметка..., та да си сравня изчисленията... 🙂
Моят е 39925 от 8 януари.

# 541
Към 10. С черна рокля. Simple Smile

може и да сме се разминали , аз като отидох имаше 2-3  човека като излезнах от стаята и коридора беше пълен
Simple Smile Успех ви желая , кога ще започвате ?

Аз ходих да оставя трета спермограма, вече 3 месеца и все още не съм одобрена. Силно се надявам да ме извикат през май и юни да започна.

liubitu, кой номер си? Питам, защото и аз си правя същата сметка..., та да си сравня изчисленията... 🙂
Моят е 39925 от 8 януари.

39701/ 15.12.17

# 542
39962 Simple Smile Катринчето, та за кога си правите сметката ?

# 543
Надявам се да ни се обадят през май. Не стана ясно защо искат трета спермограма, но направихме и занесох. Подвижност имаме а група 3%, б група 9%, морфология 3%.

# 544
39962 Simple Smile Катринчето, та за кога си правите сметката ?

Надявам се на обаждане през май и съответно юни да я вземем, ама... шанс. 🍀
Много близки номерца сме, може и да се засечем. 🙂

# 545
Здравейте има ли някой с промяна в статуса. Simple Smile

# 546
Здравейте, може ли да споделите,  какви документи трябва да подготвя за кандидатстване пред ЦАР с мъжки фактор. Освен две спермограми и консултация с уролог трябва ли да имам снимка на маточните тръби? Бихте ли ми препоръчали добър уролог във Варна.

# 547
Здравейте, може ли да споделите,  какви документи трябва да подготвя за кандидатстване пред ЦАР с мъжки фактор. Освен две спермограми и консултация с уролог трябва ли да имам снимка на маточните тръби? Бихте ли ми препоръчали добър уролог във Варна.
Д-р Кирилов преглежда в  гр. Варна, ул. "Хаджи Стамат" №1 Simple Smile

# 548
И АМХ трябва да приложиш и той трябва да е над 1.

# 549
  • Varna
Д-р Абушев

# 550
А кога най-сетне ще обновят списъка с клиниките - средата на Февруари мина отдавна.  Rolling Eyes

# 551
Благодаря ви! Има ли значение кога ще бъде направено становището от уролог, задължително ли е да бъде след като направим и втората спермограма? Ние сме с много тежък мъжки фактор. Имате ли мнение за доц. Андонов - андролог?

# 552
Така момичета... вижте аз как си пожелавам да са бещата. Утре са извикани последните за март месец според фб. Почват сега да викат момичетата от Варна, надявам се до края на месеца да ги извикат тях. И април раздават още 800 заповеди. Simple Smile Колко оптимистично съм настроена само. Simple Smile

# 553
  • Varna
Преди да преподпишат няма да има обаждания, а не се знае кога ще стане..

# 554
За Варна потвърдено ли е, че е подписан договора?

Общи условия

Активация на акаунт