Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 93 184
  • 718
  •   1
Отговори
# 525
И аз така мисля, но да съм сигурна. Ще изпращам документите с куриер и гледам да не пропусна нещо. От клиниката са дали уж всичко, но реших да ви попитам Simple Smile Балгодаря много!

# 526
И аз така мисля, но да съм сигурна. Ще изпращам документите с куриер и гледам да не пропусна нещо. От клиниката са дали уж всичко, но реших да ви попитам Simple Smile Балгодаря много!

Погледнете дали есяко изследване има подпис и печат. Аз май това го пропуснах и очаквам да ми върнат някои документи.

# 527
Здравейте,има ли момичета с промяна на статуса днес?

# 528
Моят не е променен Sad

# 529
Сайтът го обновяват в петък. Утре може да има промяна.

# 530
Да,моя грешка,извинявам се.Нещо съм се заблудила,че днес е петък.

# 531
  • Пловдив
Да,моя грешка,извинявам се.Нещо съм се заблудила,че днес е петък.

Петък след 6часа вечерта обновяват

# 532
Здравейте момичета,
тъй като не съм кандидатствала отдавна по фонда, искам да ви попитам вече колко се чака за получаване на заповед от фонда?
Много ви благодаря и желая успех на всички!!!

# 533
  • Пловдив
Към 10. С черна рокля. Simple Smile

може и да сме се разминали , аз като отидох имаше 2-3  човека като излезнах от стаята и коридора беше пълен
Simple Smile Успех ви желая , кога ще започвате ?

# 534
Здравейте момичета,
тъй като не съм кандидатствала отдавна по фонда, искам да ви попитам вече колко се чака за получаване на заповед от фонда?
Много ви благодаря и желая успех на всички!!!

Около 6 месеца.

# 535
Здравейте, някой звънял ли е за информ на МЦАР Варна?

# 536
Да аз звънях преди 10тина минути, казаха ми, че акредитацията е минала, имат отлична оценка и договор за 5год. От тук нататък чакаме фонда.

# 537
Най - накрая Relieved Цар Варна подписа! Хайде сега да идват и по - бързо номерцата от фонда Simple Smile. Успех, дами!

# 538

може и да сме се разминали , аз като отидох имаше 2-3  човека като излезнах от стаята и коридора беше пълен

Аз ходих да оставя трета спермограма, вече 3 месеца и все още не съм одобрена. Силно се надявам да ме извикат през май и юни да започна.

# 539
  • Пловдив

Аз ходих да оставя трета спермограма, вече 3 месеца и все още не съм одобрена. Силно се надявам да ме извикат през май и юни да започна.

закакво ви искат трета ? каква ви е диагнозата Sad дайй божее по бързо

Общи условия

Активация на акаунт