Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 93 197
  • 718
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,аз съм 40351 и мисля,че бях чела някъде,че към 20-то число се събирала комисията и одобрявала заявленията.Предполагам,че или този петък или следващия може би ще ни променят статусите.Дано съм права!

# 496
Би трябвало да разглеждат документи на 20ти и да има промяна на 23-ти, петък, към края на работния ден.

# 497
  • Пловдив
Дамии днес бях във Фонда взех си заповедта и съм много щастлива . Бяха супер любезни прекрасни хора Simple Smile

# 498
Здравей те аз съм 40144 подадено януари статус разглежда се от комисията дано към 20 -ти се промени  успех на всички

# 499
Здравейте! Аз съм 39 662 номер кога според вас ще получа заповедта?Благодаря предварително.

# 500
Дамии днес бях във Фонда взех си заповедта и съм много щастлива . Бяха супер любезни прекрасни хора Simple Smile

Теди с теб сигурно сме се видяли.

# 501
  • Пловдив

Теди с теб сигурно сме се видяли.
Аз бях към и 9 и 30 там а ти Simple Smile

# 502
Към 10. С черна рокля. Simple Smile

# 503
Дано ни одобрят по скоро. Успех момичета :* и благодаря за инфото беше ми полезно Simple Smile

# 504
  • София
Mimmi, аз съм 39663 Simple Smile Стискаме палци!

# 505
И аз си взех днес отложената миналото лято заповед. Имам 14 дни да влезе в сила и започва да тече едногодишния срок за оползотворяването й.

# 506
Здравейте дами!
Аз подадох моето заявление в понеделник, искам да ви попитам след колко време ще мога да виждам в сайта в какъв статус е?

# 507
Здравейте дами!
Аз подадох моето заявление в понеделник, искам да ви попитам след колко време ще мога да виждам в сайта в какъв статус е?

Ако е пристигнало във фонда звънни по тел да попиташ за вх. Номер и при следващо обновяване на информацията в сайта ще виждаш статуса. От сайта обновяват информацията на няколко дни.

# 508
Аз лично го занесох, имам си вх. номер, значи трябва изчакам да обновят информацията в сайта. Благодаря и успех на всички!

# 509
  • Varna
Сайта се обновява всеки петък.

Общи условия

Активация на акаунт