Графики на БТ - коментари

• 71 366
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, моля ви да коментирате и моята графика. В кой ден е била овулацията? Благодаря.

# 526
Имаш ли вече + тест за бременност?

Здравейте, моля ви да коментирате и моята графика. В кой ден е била овулацията? Благодаря.

# 527
Имаш ли вече + тест за бременност?

Не, днес лелката пристигна 😢😢😢

# 528
Здравейте момичета. Цикъла ми е през 24-25 дни. Колко дни преди предполагаемата менструация спада БТ( БТ ми спадна днес , което е около 2-3 дни преди цикъл)..

# 529
  • София
1 до 2 дни преди М., а може и изобщо да не падне БТ.
При теб може да е инцидент и утре БТ отново да се повиши.

# 530
Denis, моля те коментирай моята графика, кога е била овулацията. Нов МЦ от 29.06. Благодаря

# 531
  • София
Denis, моля те коментирай моята графика, кога е била овулацията. Нов МЦ от 29.06. Благодаря
Според графиката и тестовете., О. трябва да е била на 20 ден от МЦ и ако М. е дошла на 29.06, ЛФ е къса и може да показва проблем. Добре е да те видят на УЗ в началото на МЦ (да би да е ЛУФ) и е желателно да изследваш ЛХ, ФСХ и Е2 на 3 ден от МЦ, както и да провериш Прогестерон + Е2 на 7 ден след О.
Ще чакам да пишеш ( има тема за хормоните, може да пишеш и там и ми напомни за какво става въпрос - покажи ми графиката).

# 532
Според графиката и тестовете., О. трябва да е била на 20 ден от МЦ и ако М. е дошла на 29.06, ЛФ е къса и може да показва проблем. Добре е да те видят на УЗ в началото на МЦ (да би да е ЛУФ) и е желателно да изследваш ЛХ, ФСХ и Е2 на 3 ден от МЦ, както и да провериш Прогестерон + Е2 на 7 ден след О.
Ще чакам да пишеш ( има тема за хормоните, може да пишеш и там и ми напомни за какво става въпрос - покажи ми графиката).
Благодаря!

# 533
Здравейте, момичета! Пиша за първи път. Моля за мнение по моята графика! Тъй като съм нова с меренето на БТ, ако може да изкоментирате кога според вас е овулацията.Благодаря ви предварително за отделеното време!

# 534
Момичета при бременностТ винаги ли остава висока без спад и ако има спад значи ли проблем? Меря ректално.
Т 38,6( кръвен тест 35)
Т 36,8   
Т 37 (кръвен тест 105)  1ви ден закъснение
Т 36,7(днес) 

# 535
  • София
Момичета при бременностТ винаги ли остава висока без спад и ако има спад значи ли проблем? Меря ректално.
Т 38,6( кръвен тест 35)
Т 36,8   
Т 37 (кръвен тест 105)  1ви ден закъснение
Т 36,7(днес) 
Не.
Спадът в Т. не винаги означава проблем, зависи от общата конфигурация на графиката.

Кръвен - предполагам ЧХГ и ако е така,  тихичко Честито.
Пусни контрола след 3 дни, заедно с Прогестерон ТСХ, Т4 и Пролактин.

ПП. За ректално измерване БТ е ниска - най-вероятно не мериш правилно или има проблем с терм-ма... или си с Хипофункция на ЩЖ?!

# 536
Благодаря, ще повторя кръвния за бременност и другите за хормони ще пусна. Купих си нов термометър преди дни, но Т пак си е такава, меря и с двата. С желязо-дефицитна анемия съм(ниско желязо и хемоглобин) и се чудя дали и това би оказало влияние на температурата?
Т 38,6( кръвен тест 35)
Т 36,8  
Т 37 (кръвен тест 105)  1ви ден закъснение
Т 36,7(днес)  
Не.
Спадът в Т. не винаги означава проблем, зависи от общата конфигурация на графиката.

Кръвен - предполагам ЧХГ и ако е така,  тихичко Честито.

ПП. За ректално измерване БТ е ниска - най-вероятно не мериш правилно или има проблем с терм-ма... или си с Хипофункция на ЩЖ?!

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 09:58 от lukytoo

# 537
lukytoo Благодаря! Ще си взема и тестове мисля че с тях ще се ориентирам най-добре.... сложно ми е с тази БТ..

# 538
  • София
Скрит текст:
Благодаря, ще повторя кръвния за бременност и другите за хормони ще пусна. Купих си нов термометър преди дни, но Т пак си е такава, меря и с двата. С желязо-дефицитна анемия съм(ниско желязо и хемоглобин) и се чудя дали и това би оказало влияние на температурата?
Скрит текст:
[/b]
Т 38,6( кръвен тест 35)
Т 36,8  
Т 37 (кръвен тест 105)  1ви ден закъснение
Т 36,7(днес)  
Не.

Кръвен - предполагам ЧХГ и ако е така,  тихичко Честито.

Малко вероятно да е от ЖДА, но не е изключено.
Може да не мериш правилно:
- живачен терм-р се държи 10 мин
- дигитален 3-4 мин след сигнала
Провери също за В12 и вит.Д дефицити

# 539
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … me=kalinkakalinka
Денис направих и аз графика в зачатие за да я видиш, ползвам бейбиблан но не можах от там да разбера как се взима линк. Тази графика ми е ненормална от самото начало, тръгнах с много високи температури в началото, не ми се е случвало досега, на 17 ден, след един пакет тестове за овулация отидох на преглед и се видя фоликул 10.2 мм, АГ каза, че вероятно няма да се развие толкова късно. Ходих още два пъти, развиваше се. После в неделя ходих и се беше пукнал преди 12-24 часа, според АГ но все още се виждаше, а във вторник вече нямаше и следа от него. Температурата си стои ниска. Проверих го термометрите. 4 броя са едно и също показват.
Браво - предпочитам да гледам графики на Зачатие Peace
Графиката показва, че не е имало О. и най-вероятно е имало ЗФ ( от миналия МЦ - затова БТ е била висока в началото на този МЦ), който е претърпял обратно развитие.
На 3 ден от следващия МЦ може да пуснеш ЛХ, ФСХ и Е2 - за да видим какво се случва. Ако ЗФ е изчезнал, следващият МЦ би трябвало да е нормелен и да си има О.

Денис, направих изследвания миналият месец на Е2 и прогестерон на 8 ден след ову по узи/28-ми ден/, резултатът беше прогестерон 3, Е2 300, дойде ми на 41-ви ден от цикъла, 13 дни след уж ову Simple Smile Сега ти изпращам резултати от днес, 3-ден, фсх-то ми е скочило двойно за 6 месеца, последно беше 12 ...може би менопаузата ми почуква на вратата...
TSH ( Тиреотропен Хормон )      2.010   mIU/l   0.300 - 4.200
Prolactin ( Пролактин )      198.80   mIU/l   125.00 - 635.00
LH ( Лутеинизиращ Хормон )¹      18.51   IU/l   Виж забележка под черта
FSH ( Фоликул Стим. Хормон )²      37.28   IU/l   Виж забележка под черта
Estradiol (Естрадиол)³      101.70   pmol/l   Виж забележка под черта
Testosterone ( Тестостерон )      0.34   nmol/l   0.22 - 2.90

Общи условия

Активация на акаунт