🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 3)

• 94 836
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 720
Ха ха Ари!Юлиана и пеене,тя няма глас да говори,добре ,че е Весела.Но беше много красива Юлиана не може да ѝ се отрече,не че сега не е ,ама възраст какво да правиш.

# 721
Хихиии, пеят като гимназистки от училищен хор двечките. Макар че, ако се барне малко аранжимента, може и да се получи нещо по-добро от тази песен Simple Smile))) Весела може да е добра оперна певица, но в другите стилове ми се струва жив зян.

# 722
  • Пловдив
Не съм очаквала,че Юлиана ще се представи толкова слабо.Написала е книга за хранене и то с рецепти, доколкото разбрах,а изглеждаше,че не може да готви.Отделно,че беше и някак вяла и уморена,а настроението на вечерята и ми се видя тегаво.

# 723
Златков даде по-малко точки, защото не харесва хумус, докато храните при дЕдо ги хареса.

Не знам дали му е харесал хумусът, но Златков каза, че ѝ дава 9 точки, защото "имала помощник и някои от нещата не ги е приготвила сама". И това го каза участникът, на когото жена му ще приготви вечерята. Защото си знаем как "помагат". Да беше казал, че ѝ дава 9 точки, защото не му допада обстановката, не е харесал менюто, настроението, каквото и да е. Но да режеш за нещо, което ще направиш и ти, е това не го разбирам.

# 724
Вие прекалено големи очаквания имате към Златков. На момчето не му достига акъл да се усети за тия неща. А може и да смята, че жена му колкото и добре да готви не може да се сравни с помощник-професионалист.

# 725
Добре,Златков не каза ли ,че дава толкова точки,защото на масата имало неща ,които не обичал да яде и чак после каза за помощта?Или аз бъркам?

# 726
  • София
За мен няма значение какво е казал и 9 точки не заслужаваше тази вечер. Много неприятно беше, че бяха в мола и пусната отзад някаква щора, сигурно, за да не ги гледат хората, но бяха като в дупка. Според мен не е харесал и част от храната, поне така ми изглеждаше, че и десертът не им хареса.

Аз лично също не бих била безкрайно откровена при даването на оценките, нали после Юлияна ще го гледа и ще се натъжи, че и храната и атмосферата е била зле, те зрителите ще си дадат негативните коментари, няма да избягат. По време на вечерята бих си казала, че нещо не ми харесва, но в обобщаването на вечерта бих похвалила.

# 727
Аз се учудих за десерта - в това кафене-сладкарница предполагам предлагат и по-завъртяни десерти от замразен пасиран плод, но Юлиана защо избра точно него да поднесе?

ето
Dolce Sano Caffe & Pasticceria отвори врати в Paradise Center на етаж -1. Насладете се на вкусовете на италиански десерти, ароматни кафета и свежи салати!

# 728
Аз се учудих за десерта - в това кафене-сладкарница предполагам предлагат и по-завъртяни десерти от замразен пасиран плод, но Юлиана защо избра точно него да поднесе?

ето
Dolce Sano Caffe & Pasticceria отвори врати в Paradise Center на етаж -1. Насладете се на вкусовете на италиански десерти, ароматни кафета и свежи салати!

Тя дори не знаеше какво е това, което сервира. Беше по-добре по едно парче торта и така никой нямаше да я пита и тя нямаше да се изложи, че не знае какво сервира.

# 729
Юлияна явно толкова си може , но на готвача как му даде сърцето да сервира по този начин основното ястие - препълнена и претрупана чиния с три гарнитури и два вида месо. Явно не беше и вкусно , щото така си и останаха пълни чиниите накрая.
Голяма хвалба в началото каква градина с билки имала Юлияна и как щяла да готви с тях,  а аз освен магданоз от магазина за хумуса и мършав босилек от саксия за пестото не видях другаде да сложи подправки за вкус.

# 730
  • ВАРНА
 Десерта не бе сладолед-не съдържаше сметана.По-скоро бе сорбе.

# 731
  • Пловдив
или скрежина  Laughing

Вярно не сложи никъде от билките,само са похвали с тях...

п.п.довечера няма да мога да гледам...дръжте ме в течение Simple Smile

# 732

Тия сорбета и като вид, и като вкус са ми наподобяващи ония гадните скрежини или както там се казваха.

# 733

Тия сорбета и като вид, и като вкус са ми наподобяващи ония гадните скрежини или както там се казваха.
Да тя и Златка каза ,че било като скрежина.

# 734
  • София
или скрежина  Laughing
Какво е скрежина?Сорбе съм чувала, но скрежина никога. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт