🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 3)

• 95 228
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 705
Звездите или луната или дори Кораба майка. 😆😆

Е как с какво, с био храни разбира се. Ей това пък не мога и не мога да го разбера. Себе си храни с каквото искаш, но малко дете да лишиш съзнателно от определена група храни. 😒

Тя бабата сигурно му дава- няма баба, която да остави внучето си така да е лишено.

# 706
  • София
Хммм, Юлияна сериозно ли се е навила да живее със свекърва си, която й е почти набор?

Вечерята й беше реклама на заведението и нищо повече, но къщата й ми хареса много.
Цялата седмица ми е скучна. Дано следващата е по-интересна.

# 707
Аз като ѝ видях пазаруването и готвенето и не бих си купила книгата ѝ.

# 708
  • до една звездичка
...пилешкото месо беше Дюк...

Аха, ясно. Тъкмо да ме грабне с репликата, че: "направила проучване" кои меса са без АБ, и тя взе, че каза, че "го прочела на етикета"!  ooooh!
Мале, майко! Мудна, флегматична, как е готвила преди две години, от сутринта ли е почвала вечерята - не знам. Очаквах МНОГО повече от Юлияна!
А златното Злати какво очакваше от тази роза, не знам, като я глътна като дойна крава цялата?! Ми откъсни си едно листо, че пробвай, бе човек! hahaha

# 709
Не ми хареса двойния аршин, с който се дават оценките. Златка даде на Юлиана 9 точки заради това, че не ги посрещнала в дома си, а на коцкаря 10 точки, въпреки, че и той ги посрещна на чуждо място. Златков даде 9 точки, заради помощниците /макар, че тук ми се струва, че той не разбра, че Юлиана е нямала помощници, а че това беше  нещо като игра "Кое ви допада повече"/, а на дедо, дето изцяло му сготвиха - 10.
Не казвам, че Юлиана са я ощетили, напротив добри са оценките, но що така не ги приложиха и при мазника.

# 710
Златка наистина не е наясно с веганството. Нарече вечерята на Юлиана - веганска.
Много изискано станало това Злате бее. Това не ядяла, онова не харесвалаа. А зелените салатки много не разбрах защо ги отбягва. Уж заради стомашни проблеми, но всъщност, защото вече били банални.
А, да. И да кажа, че хумусът стана второто авокадо.

# 711
  • София
Е, то вечеря без хумус и авокадо вечеря ли е? Simple Smile
Златка се опитва да говори без да мека и е много смешна. Какво толкова като говори на диалект?

# 712
  • София
Златков даде по-малко точки, защото не харесва хумус, докато храните при дЕдо ги хареса.

# 713
Юлиана Дончева имала музикален клип?! Бреей! Тя едвам говори милата, някак издиша като спукана топка, а направо не мога да си представя как ли пее. Трябва да се види това чудо.
Имаше нещо недомислено във вечерята й, макар и да имаше тема, идея за сравняване на нейните ястия с тези на готвача - то много не стана ясно на гостите какво им е харесало, ама карай.

Десертът не разбрах какъв беше? Не разбрах и за какво рева деду сВалю.

# 714
  • Пловдив
Не бе, то на Златка уж и хареса в заведението.
Не било лошо да има разнообразие, а по-важна била компанията. И в крайна сметка даде точка по-малко с този мотив.
Но, в интерес на истиината Юлиана се представи много слабо.

# 715
  • Пловдив
ДЕдо ви ревна,щото гайдаря засвири "Заблеяло ми е агънце"...той си я поръча,любима му била  Wink

# 716
Ахахаха, а га еди пилито, не рива, аа?!

# 717
И аз да се цопна в темата. От тази седмица само Юлияна гледах, но и на мен ми направи впечатление, че изглежда доста бабешки. Самата стойка когато си беше завързала престилка някак си като една доста възрастна жена изглежда, Видях, че имат и уред за Канген вода на мивката. Доста стана популярен сред здравословно живеещите. Явно семейство държи на здравословният начин на живот.

# 718
Айде на купона-а-а-а-а-а-а! 

Магазина-кафенето-сладкарницата на Дончева

# 719
Не очаквах Юлиана да се представи толкова слабо в кухнята. Не ми хареса менюто ѝ нито неувереността, с която сготви. Нямаше да съм изненадана, ако не знаех, че има книга за готвенето и явно затова очаквах повече. Но както споменахте, книгата може да не е с рецепти точно, а за начините за здравословно хранене и готвене. Не ми хареса и изненадата с гайдата. В това тясно пространство, в което се намираха, една гайда звучи оглушително. Не заслужава плакета за готвене и посрещане на гости, но заслужава медал за храброст, че изтърпя лиготиите на разгонения дърт козел и вродената тъпота на останалата част от компанията. От всички Юлиана има най-заслужаващо похвала поведение и реакции.
Ще видим довечера футбалеро. Другите си ги знаем вече. Wink

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 12:59 от pip4i

Общи условия

Активация на акаунт