🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 3)

• 95 230
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Някой чул ли е как пее Юлиана?

# 691
...Зачудих се наистина защо се е хванала да участва, но явно заради книгата! ...
И как точно си промотира книгата? Stuck Out Tongue Winking Eye С рецепти от Интернет, приготвени от друг?
Ами показа я, говори че е пивърженик на това хрнене в началото на предаването, даваше здравословни съвети с полезното масло за готвене.....предполага се, че всичко това е споменато в книгата!

# 692
За мен не е никаква красавица жената на Роналдо Златков. На онази снимка с дантелената рокля татуировка ли се подава?
Юлияна е много спокойна и не е дразнител, тембъра й ме отпуска. Но иначе в кухнята беше доста вяло. Ядливите рози на мен ми дойдоха в повече.

# 693
Някой чул ли е как пее Юлиана?
О не,и не искам Grinning

# 694
Според Златка (вече споменах, че от времето когато движехме в една компания тя разправяше, че е вегетарианка, а яде месо), пилешкото месо и рибата са ВЕГАН ястия.

# 695
Според Златка (вече споменах, че от времето когато движехме в една компания тя разправяше, че е вегетарианка, а яде месо), пилешкото месо и рибата са ВЕГАН ястия.
Заради антибиотиците я тях ли Wink

# 696
  • София
Тя, че каза много глупости последните дни, каза, но според мен в случая нямаше предвид, че всичко е било веган, обобщи вечерята, имаше предвид, че на нещата им липсваше нещо, но за бъдат с етикет здравословно или веган, домакинята ги беше спестила. Като например сладоледът, който беше представен като веган, но дали е вкусен? Та Юлияна дори не знаеше какво е направил готвачът. Несериозно отношение от нейна страна.

# 697

В този ред на мисли наскоро мислих по тази въпрос, естествено ми се наложи сравнение между хора, които са вманиачени на тема здравословно и други, които си живеят свободно, хапват свободно, живеят и са над тази суета. Огромна разлика в излъчването и щастието на едните и другите. Не знам що така и къде е причинно-следствената връзка. Иначе, чак буламачи не бяха, но защо не сготви нещо,  изпитано от нея, а само гледано, не ми е ясно. Не мисля, че е скучна, но явно самата аудитория не беше подходяща за непринудени разговори.

Според мен причината е в това, че някои от сърце правят избора си, а други го правят просто така или от скука или за да се правят на интересни.

А моята версия е, че хората започват да се вманиачават какво ядат след като се сдобият със здравословни проблеми и оттам разликата в излъчването.  Едните са здрави и могат всичко да си хапват, другите не съвсем.

# 698
Това съм го чувала и от други хора, те обаче наричат себе си полу-вегетарианци. Не помня каква беше логиката, май че животните не са раждани и кърмени. 😆😆

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 08:32 от ARIA*

# 699
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз съм горе- долу така....
Рядко ям месо, различно от пиле или риба, макар и тези да не ги ям често.
Не се сещам кога за последно съм яла свинско или телешко...
Ако ми е прияде- хапвам си.

По- вкусни са ми бобовите храни...

Ариа, така като го написа, наистина- бозайници не ям

# 700
Аз също рядко ям месо, но присто защото не обичам толкова много, не ми се прияжда. Обаче не се наричам вегетарянка. За мен вегетарианец е този, който е решил изцяло да се лиши от месо. А не Златкините приказки, че е вегетарянка, но си яде пиле и риба, защото така и го говорят звездите.

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 08:33 от ARIA*

# 701
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Тя се движи в такива среди, че няма да се учудя, да са ѝ лепнали този етикет ... Като на село, .... когато седнеш на софрата и кажеш, че не си по месото Simple Smile

# 702
  • Пловдив
Аз също рядко ям месо, но присто защото не обичам толкова много, не ми се прияжда. Обаче не се наричам вегетарянка. За мен вегетарянец е този, който е решил изцяло да се лиши от месо. А не Златкините приказки, че е вегетарянка, но си яде пиле и риба, защото така и го говорят звездите.
Звезди?  hahaha

И аз се учудих като каза,че не готвят у дома месо...това дете с какво го хранят?
А Стъкито какво работи?Само се боксира ли?

# 703
Звездите или луната или дори Кораба майка. 😆😆

Е как с какво, с био храни разбира се. Ей това пък не мога и не мога да го разбера. Себе си храни с каквото искаш, но малко дете да лишиш съзнателно от определена група храни. 😒

# 704
Вегетарианец, италианец, марсианец.

Вяла, измъчена, насила направена вечеря. Цел - да си рекламираме книгата и ресторанта. Туй то, не ми хареса. Подозирам, че при футболиста - сфинкс ще е най-нормално. Да видим.

Общи условия

Активация на акаунт