🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 3)

• 95 235
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Ами тя повтори няколко пъти,че е уморена...

# 676

В този ред на мисли наскоро мислих по тази въпрос, естествено ми се наложи сравнение между хора, които са вманиачени на тема здравословно и други, които си живеят свободно, хапват свободно, живеят и са над тази суета. Огромна разлика в излъчването и щастието на едните и другите. Не знам що така и къде е причинно-следствената връзка. Иначе, чак буламачи не бяха, но защо не сготви нещо,  изпитано от нея, а само гледано, не ми е ясно. Не мисля, че е скучна, но явно самата аудитория не беше подходяща за непринудени разговори.
Според мен причината е в това, че някои от сърце правят избора си, а други го правят просто така или от скука или за да се правят на интересни.

# 677
ПП. За пръв път виждам жената на Златков... наистина никак не си отиват визуално. Мислех, че е някоя бивша манекенка.
Защото Златков е супер манекен....от Факултета Stop

# 678
  • София
Жената на Златков, заедно с него, я баха давали в някакво обедно предаване, ама ще ви излъжа кое. Стори ми се приятна, макар да хвърлях само по едно ухо и да не внимавах в картинката. Иначе няма лошо, визуално или не, евала му правя, че не я е подбирал по външен вид "като за него". В лице е симпатична.

# 679
Жената на Златков е страхотна хубавица , потърсете снимки в нета .

# 680
В този ред на мисли наскоро мислих по тази въпрос, естествено ми се наложи сравнение между хора, които са вманиачени на тема здравословно и други, които си живеят свободно, хапват свободно, живеят и са над тази суета. Огромна разлика в излъчването и щастието на едните и другите. Не знам що така и къде е причинно-следствената връзка.

Да си спомним и флегмата вегетарианка Саня Борисова. А съпругът ѝ и той на същата диета е доста състарен към днешна дата...

Скрит текст:

# 681
Тази седмица оценките ми се струват справедливи. То не е само до меню , а и до настроение , и до създаване на комфорт на гостите. Златка вложи много енергия. И Михов се представи като домакин. Юлияна се движеше като насила някак , цяла вечер не прояви и малко живец. Всички гости стояха статично и безучастно. Нямаше настроение , лафове , закачки.
Така че , за мен е логично развитието и оценяването.
И малко клюкинка- защо Златка се  е вързала на тази опашка , като че ли е тръгнала на джогинг Rolling Eyes

Ами Юлияна е на 52...и с този млад мъж и малко дете, със сигурност е безкрайно изморена. На тази възраст вече ставаме баби, а не млади майки. Срещу природата не може да се върви. Затова и тя изглежда изморена и повехнала, защото годините й не отговарят на живота, който си е създала. На тези години децата вече трябва да са пораснали и жената да започне да си обръща повече внимание на себе си...защото започват здравословни болежки - времето не прощава и се движи само напред. 50 са си 50, независимо колко се мъчим да се самозалъгваме, че са новите 40...

+1

Не се постара Юлето.
Аман вече от рукола, чери доматки, авокадо, хумус.
Наистина само сьоНгата липсваше.
Да беше взела свеки да й помага. 😁😁

В темата за Брадъра се обсъждаше, че била мн красива жената на Златков, а от промото за утре не виждам това.
Прави ми впечатление как често помощниците явно не осъзнават, че ги дават по тИлИвизора и съответно не се обличат или гримират по - така.
Което за мен е странно, малко от малко трябва да се барнат. 😂😂

# 682
Аз пак с моите констатации, ама и Юлияна не ми изглежда щастлива.
Да, красива, поддържана, ама....тъжна сякаш.
ами ако ядеш такива буламачи и ти ще си тъжна.
😁😁😁  
Повяхнала си е и то доста

# 683
ПП. За пръв път виждам жената на Златков... наистина никак не си отиват визуално. Мислех, че е някоя бивша манекенка.
Защото Златков е супер манекен....от Факултета Stop
Бях останала с такова впечатлетие от ББ. В темата я описаха като голяма красавица, пък ми изглежда съвсем обикновена жена.
Жената на Златков е страхотна хубавица , потърсете снимки в нета .
Защо да й търся снимки, нали я виждам в промото. Изобщо не ми харесва, а и снимките могат да се пооправят, а в кухнята е натурална.

# 684
Какво се е случило с детето на Дончева, че свекървата го гледа?

Не знам за какво се отнася книгата й, но е несериозно да даваш съвети за здравословно хранене, а да си толкова неуверен в кухнята.

# 685
Май сега е качила няколко кила жената на Златков или да е раждала скоро

преди

Скрит текст:

# 686
Мислех си, че само на мен ми се струва, че вегетарянците са някак изпити и без живец в себе си. Щом и други го забелязват значи не съм си внушила. Имам близка, която от известно време се храни еко, био, вегетарянски и наистина за кратко време някак сякаш започна да вехне.

Ич не е грандиозна красавица жената на Роналдо от Факултета. На снимки всеки може да се докара като филмова звезда. Нормално момиче си е.

# 687
Как с какво го храни Стъки? С протеинови добавки.
Вие пък с вашето ядене.....храни го с ЛЮБОВ! Party Party
И въпреки всичко ми хареса, по изтънчена и фина от оня кон, дето ще вземе плакета....само се чудя защо тая тънка залепнала коса я държи в това положение....ни прическа, ни нищо.....! Дрехите й ми харесват много ....!Такива дами като нея ми създават спокойствие и хармония.....въпреки, че не съм и фенка! Зачудих се наистина защо се е хванала да участва, но явно заради книгата! Няма лошо....една спокойна вечер....чак Дедо от умиление се просълзи! Simple Smile

# 688
От всичко показано само роклята ѝ много ми хареса.

# 689
...Зачудих се наистина защо се е хванала да участва, но явно заради книгата! ...
И как точно си промотира книгата? Stuck Out Tongue Winking Eye С рецепти от Интернет, приготвени от друг?

Общи условия

Активация на акаунт