🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 3)

• 95 239
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 660
Тази седмица оценките ми се струват справедливи. То не е само до меню , а и до настроение , и до създаване на комфорт на гостите. Златка вложи много енергия. И Михов се представи като домакин. Юлияна се движеше като насила някак , цяла вечер не прояви и малко живец. Всички гости стояха статично и безучастно. Нямаше настроение , лафове , закачки.
Така че , за мен е логично развитието и оценяването.
И малко клюкинка- защо Златка се  е вързала на тази опашка , като че ли е тръгнала на джогинг Rolling Eyes

# 661
Защото с изцяло прибрана коса прилича на травестит. Joy

# 662
Тази седмица оценките ми се струват справедливи. То не е само до меню , а и до настроение , и до създаване на комфорт на гостите. Златка вложи много енергия. И Михов се представи като домакин. Юлияна се движеше като насила някак , цяла вечер не прояви и малко живец. Всички гости стояха статично и безучастно. Нямаше настроение , лафове , закачки.
Така че , за мен е логично развитието и оценяването.
И малко клюкинка- защо Златка се  е вързала на тази опашка , като че ли е тръгнала на джогинг Rolling Eyes

Ами Юлияна е на 52...и с този млад мъж и малко дете, със сигурност е безкрайно изморена. На тази възраст вече ставаме баби, а не млади майки. Срещу природата не може да се върви. Затова и тя изглежда изморена и повехнала, защото годините й не отговарят на живота, който си е създала. На тези години децата вече трябва да са пораснали и жената да започне да си обръща повече внимание на себе си...защото започват здравословни болежки - времето не прощава и се движи само напред. 50 са си 50, независимо колко се мъчим да се самозалъгваме, че са новите 40...

# 663
От цялата вечеря разбрах едно-Дончева е безкрайно скучна жена.
Ето защо е хубаво някои само да ги гледаш, без да ги слушаш.

# 664
Пълни глупости! Юлияна на живо изглежда повече от прекрасно! Мноого 30годишни могат само да и дишат праха!
Но това няма общо с темата. Аз също очаквах повече от нея, но цялата седмица/ а и предишните/ е някак спъната. Нищо интересно, нищо приятно

# 665
Гледам си "Клетка за птици" и хич не ми се дъвка повече тая черешка Grinning
Годините са нищо,ние ги правим нещо Simple Smile

# 666
  • ГО
Аз пак с моите констатации, ама и Юлияна не ми изглежда щастлива.
Да, красива, поддържана, ама....тъжна сякаш.

# 667
ами ако ядеш такива буламачи и ти ще си тъжна.

# 668
  • ГО
Хахаха
Всичко сготвено от Юлияна ми изглеждаше сурово и бледо 🤮

# 669
  • Sofia
Не гледах,кой е ресторантът в Парадайз? Там има само един,всъщност-Средиземноморският,на последния етаж? Харесвам го,не знаех,че Юлияна го стопанисва.
Иначе-в Бояна живее Дончева, пилешкото месо беше Дюк, а магазинът-Оптима.  Peace

# 670
Според мен тя се пртитесни, че ще готви и ще достави манджите то смотания Парадайс мол. Разбирам, че искаше да направи реклама на бизнеса, но не се получи. И с това "двойно" меню... презастраховането изигра лоша шега.
А Златка е страхотевично неприятна, с голяма уста, абе какъв плеймет, плей и бегай!

# 671
  • Пловдив
ами ако ядеш такива буламачи и ти ще си тъжна.
В този ред на мисли наскоро мислих по тази въпрос, естествено ми се наложи сравнение между хора, които са вманиачени на тема здравословно и други, които си живеят свободно, хапват свободно, живеят и са над тази суета. Огромна разлика в излъчването и щастието на едните и другите. Не знам що така и къде е причинно-следствената връзка. Иначе, чак буламачи не бяха, но защо не сготви нещо,  изпитано от нея, а само гледано, не ми е ясно. Не мисля, че е скучна, но явно самата аудитория не беше подходяща за непринудени разговори.

# 672
  • София
На мен ми се видя, че слизаха надолу с ескалаторите. Имаше по едно време доста свободни помещения около шадравана, не знам на кой минус точно се пада...

# 673
  • София
Юлиана ми се видя уморена....Сякаш не се постара много за тази вечеря.
Футболистчето и той устремен към плакета.

# 674
И аз очаквах повече от вечерта на Юлияна, но менюто й ми хареса - точно по мой вкус, без хумуса. И на мен ми изглежда тъжна, а може и да е наистина от преумора с детето.

ПП. За пръв път виждам жената на Златков... наистина никак не си отиват визуално. Мислех, че е някоя бивша манекенка.

Общи условия

Активация на акаунт