🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 3)

• 94 890
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 885
Кулагин прилича на някакъв хибрид между Филип Киркоров и Миро от Каризма Laughing
Скрит текст:

Точно !!!!
Joy Sweat Smile Joy

# 886
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз се отказвам за другата седмица. Загубиха ме с тази селекция.

За първи път в Черешката ще има бой,и вие да го изтървете..Глупости❗️❗️   

От тази седмица имам пропуснати последните 2 вечери,които ще наваксам през уикенда.Златка си заслужи наградата.

# 887
Златка наистина си заслужи наградата,но пък е супер противна.

# 888
Едната участничка не е ли пияната певица от Биг Брадър, която я изгониха? Като я даваха да говори и да се кара, така й дращеше гласа точно като на онази, не й помня името?!

# 889
Снощи Златков се постара според представите си. Тук доста хейт отнесе съпругата му, а на мен ми допадна. Само можеше да се понагласи, по телевизора ще я дават сепак.

Снощи ме удиви Юлиана като пригласяше на Златка за това, че навсякъде трябва да са с мъжете си. Златка си я знаем, но Дончева зряла жена, и на лагери и тренировки ли е със Стъки?
Това говори колко са неуверени в любовите си.
Млад 36 годишен мъж не се задържа като след него.

# 890

Млад 36 годишен мъж не се задържа като след него.
Пригласяше щото младото парче няма все с баба ми да стои, колкото и да е хубава възрастта си е възраст...личи си, особено при жените! Ние имаме една двойка с доста по малка разлика и на пазара продавачката й каза, ще дам торбата на сина Ви!Много тъжно! Cry

# 891
А всъщност колко е разликата на Юлияна и мъжа и? Гледала съм ги няколко пъти в предавания, но не съм запомнила. Аз уж съм отворен човек, но над 15 години разлика ми се струва прекалено много. Без значение в чия полза е. Просто са два тотално различни свята според мен.

# 892
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ето я историята на Стъки и Юлияна

интервю в Ева:
http://www.eva.bg/article/26226-Da-rodish-na-49-

видео:
http://btvnovinite.bg/video/lifestyle/kogato-ljubovta-ostane-zav … heva-i-staki.html

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 11:22 от Роузи

# 893
Златка май се е засегнала от думите на Юлиана като чета поста и във фейса.
За мен само неуверен човек може така да разсъждава за половинката си. За мен всеки човек е свободен и не бива да му се ограничава свободата. Ако някой е решил да ми изневерява е по-възможно да го направи през деня, отколкото вечер.

# 894
Златка май се е засегнала от думите на Юлиана като чета поста и във фейса.
За мен само неуверен човек може така да разсъждава за половинката си. За мен всеки човек е свободен и не бива да му се ограничава свободата. Ако някой е решил да ми изневерява е по-възможно да го направи през деня, отколкото вечер.
Ако някой е решил да изневерява ще го направи.....нзависимо с каква верига е вързан.....! Начини винаги се намират! Hug

# 895
Аз пък съм имала горчив опит с футболист и въпросните излизания след спечелен мач... Тук идеално разбирам жената на Златков, която си стои с децата, а той се забавлява със съотборници и... ха, каква изненада танцьорки по заведенията (от личния си опит го казвам). Слава Богу, аз се оттървах навреме и без дете. Подозирам, че Златка е имала подобни проблеми с Миро, защото загатна нещо, но каза, че е лично и няма да консумира...ааа така де, да коментира. Не одобрявам толкова крайни отношения като нейните, но не толерирам и свободията. Просто преди да се жениш и да създаваш деца трябва да прецениш пасваш ли си с другия. Има ли ограничения, мрънкане и сцени на ревност рано или късно писва. Баз значение дали от страна на мъжа или на жената. Всеки трябва да си има излизанията с приятели и без половинката, но не и да ги превръща в свободия. Защо си с някого в противен случай?

# 896
Благодаря за материалите Flowers Hibiscus
Изгледах ги и се замислих : ако някой ден синът ми се ожени за 16 години по-дърта жена и имам внуче , дали ще отида точно пък на почти наборката да правя салата Flushed и да гледам детето.
Оф, аз си знам , че съм консервативна , но такива бракове и любови с огромна разлика  във вреда на жената хич не одобрявам. Как Юлияна ще спре този млад мъж след някоя годинка да не ходи без нея по разни клубове ...Даже ми е жал малко за нея. Но всеки прави изборите си.

# 897
Защо Гущеров си хваща парцалеси, който започват да се мислят за дами?! Дама, дама....като паразитна дума им става

Ами като помислиш, Гущеров не е потомък на Бъкингам...а на най-обикновена, как да го кажа по-меко, родна мутра от 90-те.

# 898
Това е от темата "Звездни компромати", не знам колко е вярно, пост 41 в темата (не мога да дам цитат, защото темата вече е заключена)

Скрит текст:
Да не ми се правят много на влюбени. Стъкито постоянно пише на моя приятелка и я сваля...... Нямам думи!

http://old.bg-mamma.com/?topic=1013790.msg36125308&utm_sourc … _medium=shortlink

# 899
Във връзка изневерите и излизанията.Няма никакво значение дали е футболист,адвокат или нещо друго.Който си го влече нощният живот винаги ще го прави,изневярата също.Всичко си е до човека,тези неща трябва да се усетят преди брака.Друг е въпроса,че когато си в началото влюбен-загубен всеки иска да си изкара по -добър отколкото е всъщност,като отмине първоначалната страст и лъсват нещата.
Мъжът трябва да си има една такава вечер за приятелите(жената също),голяма глупост е да нямаш други приятели освен тези на половинката,това ми говори малко за чувство за собственост,а не за любов.

Общи условия

Активация на акаунт