Безжична вертикална прахосмукачка

• 141 723
  • 806
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Реших да си купя вертикална прахосмукачка на DYSON, в момента дилемата ми е дали да се охарча още малко и да си взема 11ка за 1249лв или 8ца за 849 лв. Заслужава ли си да дам разликата в цената за 11-ката

# 106
  • Sofia
Охарчи се!

# 107
https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-Vertikalni-Stick/Pr … tech-dec-jan-2021
сериозно съм се замислила, защото съм с 2 животни плюс 2 дългокосмести жени (моя милост и щерката)
пртеснявам се само v11 дали е с пълна комплектовка от турбо четки и т.н.

# 108
Леле, момичета, като чета какви пари давате за прахосмукачки и настръхвам Laughing Аз съм си скръндза и обичам баланса между цена-качество Simple Smile Поръчах си Вакс Блейд 2, рефърбишд модел за 89 паунда. Е, очаквах по-добро състояние, но и така съм доволна. Откак я имаме, робота си стои без работа милия Simple Smile Супер много ме кефи идеята без маркучи, без тяло на прахосмукачка, безкрайно доволна съм. Да видим тази колко ще изкара, за следващата може дадам мааалко повече пари, но макс 300 лв биха ми се откъснали от сърцето Joy

# 109
Леле, момичета, като чета какви пари давате за прахосмукачки и настръхвам Laughing Аз съм си скръндза и обичам баланса между цена-качество Simple Smile Поръчах си Вакс Блейд 2, рефърбишд модел за 89 паунда. Е, очаквах по-добро състояние, но и така съм доволна. Откак я имаме, робота си стои без работа милия Simple Smile Супер много ме кефи идеята без маркучи, без тяло на прахосмукачка, безкрайно доволна съм. Да видим тази колко ще изкара, за следващата може дадам мааалко повече пари, но макс 300 лв биха ми се откъснали от сърцето Joy

Аз съм свикнала да взимам 1 ама качествено, дори да е по-скъпо.
Котака ми е персиец и пуска едни меки косми.
Имаме си йорки, заради което вече няколко пъти оставахме без кабелна телевизия и спасението е лайсни, мишката за лаптопа ми е безкабелна пак поради същата причина. Йоркито ми горкото е голяма дунда, но вечно ръфа всичко, все едно гладна я държа, а тя омита и на котарака храната.
Затова реших да си взема вертикална, а като гледам мненията за дайсън... не поглеждам други марки и затова се чудя пък кой модел да си взема

# 110
  • Sofia
https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-Vertikalni-Stick/Pr … tech-dec-jan-2021
сериозно съм се замислила, защото съм с 2 животни плюс 2 дългокосмести жени (моя милост и щерката)
пртеснявам се само v11 дали е с пълна комплектовка от турбо четки и т.н.
Мойта е пълен комплект с четки,но не съм я купувача от БгОбади се и питай в Технополис какво включва.
В Техномикс я има за 1249лв със 6 четки

# 111
Да докладвам за дайсън 8.
Чисти много добре на макс степен. На ниските степени почти не бръмчи.
На макс степен е като фурия, наистина.
Обаче за 6-7-8 минути и батерията пада.
Като цяло, май и те ми стигат за проблемните места.
Под дивана глътна всичко. Зад шкафа с телевизора глътна всичко. Доволна съм. Можеше да я взема от техно магазина с 50 лв по-малко. Ама карай Wink

# 112
  • София
Момичета, за да има всички джаджи, трябва моделът да е Absolute. Всъщност разликата между Аnimal, Motorhead и Absolute е именно във вида и броя четки. Съответно Absolute е най-скъпа.
Както писах аз си взех 10тката, по средата между 8 и 11 🤣 и хич не съжалявам. До момента смятам, че всяка стотинка си струва. Такива количества много фин прах до сега не съм събирала с други прахосмукачки, но и не съм ползвала висок клас такива, де.

# 113
  • Швейцария
Аз имам китайче, копие на Дайсън, доволна съм. Не бих дала много пари за такава прахосмукачка (аз съм си стисната де). С ъглите не се справя много добре, трябва да й се махне приставката. Килими чисти много добре, батерията се зарежда бързо и работи 60 минути.

# 114
реших се вече ще е V11. преди години си ползвах обикновена прахосмукачка и си мислих че чистя, но като взех рейнбоа на свекито... ми доста изненадана останах от насъбрания пепеляк и акари, затова сега се реших на малко повечко пари, но пък ще е по-чистичко в нас, пък и това си ми е коледния подарък, друго не си поисках Simple Smile

# 115
Мъжът ми ме изненада за Коледа и ми взе Xiaomi C1. Само бях споменала, че искам вертикална прахосмукачка и не съм правила големи проучвания на различните модели. Е, много съм доволна. Струва около 350 лв. Исках да е нещо по-тихо, тъй като чистя децата като спят или вечер след 22 ч. Снощи никой не разбра, че съм я пуснала. На едната приставка има валяк, а на другата четка (за килимите), които се въртят. На най-ниската степен изсмука всичко, включително и космите от килимите. За няма и 10 минути минах всичко, което с метлата минавам за 30. Пише, че батерията издържа около 50 мин. на първа степен.

# 116
Hope90 - Откъде я е купил?
Може ли снимка и точен модел, защото в интернет излизат различни модели?
Благодаря!

# 117
https://m.emag.bg/vertikalna-prahosmukachka-xiaomi-mi-handheld-v … 876/pd/DLLMCBMBM/
Не знам от къде точно я поръча, на всякъде вървят горе-долу на едни цени. Е, сигурно ще има минуси в сравнение с Филипс и Ровента, но на мен ми върши идеална работа.

# 118

Вече горда собственичка... Още същия ден минах почти навсякъде. Предния ден бях минала с обикновената и ме е срам да си кажа колко пепеляк и косми извадих от персийките килими и пътеки с новата. Много правилно го беше казала една мама: само си мислих че съм чистила.
Направих си схема да ми направят и подвижна стойка, че дори в алито са много скъпи а и кой знай кога ще дойде

# 119
А може ли сега да почистиш със старата прахосмукачка и да видиш какъв ще е резултатът? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт