Безжична вертикална прахосмукачка

• 135 979
  • 806
  •   1
Отговори
# 645
След V8 или V 10 моделите са малко по- тежки, но по- мощни, с по- добра батерия и по- бързо зареждане. Четките нямат особена разлика.

Би трябвало V 15 да е още по- добра ( виждала съм v12 при щерката как се справя- няма грешка)

# 646
  • Варна
Здравейте.Има ли разлика между: Dyson V12 Slim Detect Absolute и Dyson V12 Slim Absolute?
Или е еднин и същ модел?

# 647
Има разлика, моята е Slim absolute и при нея я няма опцията да брои частичките прах, които е събрала по видове и тн. Detect е глезотийката (поне за мен), с която е известна и V15. Не видях никакви други разлики между двете V12 - само софтуера. Simple Smile

# 648
  • Варна
Мерси много! Значи няма разлика в приставките.

# 649
В основните четки не, сега сравних пак и виждам, че моята има две от малките четки в повече, но не мисля, че точно те са от голямо значение.

# 650
Здравейте какво ви е мнението за Даево 9ин 1

# 651
Здравейте. Покрай намаленията се загледах дали да не си закупя нй-накрая вертикална прахосмукачка,  тъй като сме с малки деца у дома и ми трябва нещо за бързо почистване вечер. Загледах се в този модел на Бош, https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-Vertikalni-Stick/Pr … 0-FLEXXO/p/812911 , и искам да попирам някой има ли наблюдения върху прахосмукачките им или да се насоча към друга марка. Бюджетът е до 300 лв. Благодаря предварително!

# 652
Някой с мнение за прахосмукачката на Levoit?

# 653
  • София
Здравейте. Покрай намаленията се загледах дали да не си закупя нй-накрая вертикална прахосмукачка,  тъй като сме с малки деца у дома и ми трябва нещо за бързо почистване вечер. Загледах се в този модел на Бош, https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-Vertikalni-Stick/Pr … 0-FLEXXO/p/812911 , и искам да попирам някой има ли наблюдения върху прахосмукачките им или да се насоча към друга марка. Бюджетът е до 300 лв. Благодаря предварително!

Имам същата, върши ми чудесна работа доволна съм. Преди време я взех за 300+ лв, а на тези цена е супер.

Малко е шумна и разбира се не е за основно почистване, но аз я взех за да заменя метлата и лопатата, най-вече за бързо почистване около плота в кухнята.

Оказа се обаче, че ми върши работа за много други неща - с нея чистя филтрите на сушилнята, климатиците, фурната, обирам праха от картините и т.н.

Когато е цялата, има 2 степени на мощност, а отделящият се модул работи на една степен.

# 654
  • Ст Загора
Аз чакам jummy jv85 pro .

# 655
Здравейте, доколкото видях в темата препоръчвате прахосмукачка на Бош като по-бюджетен вариант. Бихте ли споделили кой модел е най-доброто съчетание между качество и пари?

За в бъдеше обмислям покупка на робот, но оставам с впечатлението, че не е достатъчен. А в момента ползвам от старите кабелни прахосмукачки, които са адски неудобни и тежки.

# 656
  • София
Който е на промоция в момента Sweat Smile .
Моята е тази https://www.tehnomix.bg/prahosmukachka-bosch-bch3all21

# 657
А всъщност достатъчно добра ли е за ежедневно почистване на под?
Изглежда много добре! Такава мъничка прахосмукачка много ми допада също, струва ми се адски удобно.

# 658
Достатъчно добра е за всичко. Ползвам само нея, откакто я имам. За паркет, за килими, всякакви повърхности. С малката четка обирам прах от всичко - мебели, снимки, лампи, всичко. Като я сваля, с червената грапава приставка чистя дивани, възглавници, щори. С дългата тръба тесни, по-труднодостъпни места и паяжини. Изобщо за мен е перфектната. Като грохне, пак такава ще си взема, само че модела с лампичките на голямата четка. Като чистя вечер на лампа, определено ще е плюс.

# 659
  • София
Аз съм повече от доволна, а съм с котка и заек.
Нямам килими.
Но чистя дивани, с дългия накрайник минавам в коридора под гардероба, само той влиза там.
Въртящата четка се чисти лесно. Накрайниците си имат обособено място и лесно се сменят.
Даже махнах вътрешния филтър от дунапрена, защото ужасно се задръства от космите и трябва да го чистя по 10 минути.
Сега всичкият боклук си е в контейнера и само изсипвам. Целият контейнер се мие с вода и сапун. А хепафилтъра и дунапрена се перат.

Общи условия

Активация на акаунт