133-то Александър Пушкин - Униформи и транспорт

• 3 108
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте,

Сина ми ще започне 133 - то Септември тази година (2018). Интересувам се дали има униформи училището и транспорт, който да взима и прибира децата в началото и края на деня?

Благодаря предварително.

# 1
Как разбрахте, че ще започне там? Кандидатстването дори още не е започнало.

# 2
Не се изразих превилно. Предполагам че ще започне.Това е един от изборите ми. Интересува ме дали има транспорт и униформа? Знаете ли дали има?

# 3
Не, не знам. Обаче ми се струва, че или не сте се запознали с проекта за новата наредба за прием съгласно уседналостта (за да разберете, че няма такова животно като 'един от изборите ми') или сте от тези парашутисти, които ще ги приемат навсякъде и после заради тях променят наредбите и условията за прием.
Ако случаят ви е първият - съветвам ви да разберете как се очаква да става класирането тази година, за да не се окажете неприятно изненадана.

# 4
Правилата тази година са такива, че приемат децата от близките улици. Транспорт няма да е необходим.

# 5
  • София
Здравейте,

Сина ми ще започне 133 - то Септември тази година (2018). Интересувам се дали има униформи училището и транспорт, който да взима и прибира децата в началото и края на деня?

Благодаря предварително.

Какъв транспорт, Фани Цв.? Тази година засега първо се приемат децата, които живеят до училището. Как разбра, че ще го приемат, след като не живеете до него?

# 6
Нали като те приемат е по район, какъв транспорт? От Шишман до Аксаков ли Simple Smile Сладурана

# 7
Много сте блонди. С връзки ще го приемат.

# 8
  • София
Наистина ли? На никого не му хрумна такова нещо.

# 9
Наистина ли? На никого не му хрумна такова нещо.

Naughty Тцъ! Нивга не можем ний да си помислим подобно.... Thinking

# 10
Еее, само поясних.

# 11
  • София
Няма униформи, няма транспорт. Това си е обикновено държавно училище.

Общи условия

Активация на акаунт