Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 991
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • Разпиляна във въображението
Сашо прикри виновните доказателства срещу Генадиев като ги унищожи. Лекарите се прикриха. И само натякват на Галя.

# 151
Момент, не мисля, че Генадиев крадна идеята на Романова. Напротив. Тя сама си хвърли работата в кофата, когато Генадиев я отряза. А той го направи, за да привлече Мазов в болницата и да й се вдигне реномето.
Е точно това казах и аз. Генадиев й отказа нещо което вече й беше обещал за да даде мястото на Мазов. По-късно тя си хвърли работата в кофата точно защото й беше отказано, а стана ясно, че мястото е само едно. Не изясниха нищо повече дали е можело друга година пак да кандидатства и т.н.

# 152
Ясно, благодаря ви, позапълниха ми се празнотите Hug

# 153
Доколкото си спомням, Банков искаше да придвижи доцентурата й, но пак се случи нещо - тогава ли преспа с Калин тя?

# 154
  • Разпиляна във въображението
Съжалявам, от мнението останах с впечатление, че е използвал идеята й, за да задържи Мазов. Но да - използва мястото, за да привлече Мазов.

# 155
Доколкото си спомням, Банков искаше да придвижи доцентурата й, но пак се случи нещо - тогава ли преспа с Калин тя?
Не, той я помоли да му разкаже за доцентурата, тя му каза, че се опитва да не мисли за това и той тогава й каза, че на нейните години трябва да знае какво иска. Повече не са говорили.

# 156
За мен е странно, че Романова и Кръстева не са доценти на тяхната възраст, предвид уменията им.

Снимка на Диана Simple Smile :
Скрит текст:

# 157
Жалко, толкова да ми е любима тази Романова, защо не се пребори, незнам

# 158
Кръстева мисля, че също пишеше нещо на някаква тема за децата, но май не е било за да става доцент. А то не е само до умения в професията, а да напишеш научен труд и да го защитиш пред комисия. Не всеки изпитва нужда да го прави дори и да може.

# 159
Това е ясно, но все пак специално пък за Романова е много странно, амбициозна и добър специалист, а все още не доцент.
Мислех си за Мазови, аз залагам, че ако си вземат детето това ще е във втората част от сезона, ако изобщо го вземат. Това при тях май ще е породилото проблеми, ако съдим по промото и все още ме е яд, че ги набутаха в тази история.

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 23:09 от maichetoo0o

# 160
Това е ясно, но все пак специално пък за Романова е много странно, амбициозна и добър специалист, а все още не доцент.
Мислех си за Мазови, аз залагам, че ако си вземат детето това ще е във втората част от сезона, ако изобщо го вземат.
Първо  обещаното за нея място  отиде при Мазов /имаха интерес да го привлекат в болницата/ , а после тя  се разсея с други неща . Освен това не е ставало въпрос ,че пак имат  място за  доцентура .Сега може пък Галя да претендира , нали я даваха ,че прави някакви уникални неща и ги  публикуваше в статии /това със статиите е задължителен етап  даже  да гл. асистент / .
На новите  давам равен шанс  , като за сега са ми безразлични  Mr. Green .

# 161
Първо  обещаното за нея място  отиде при Мазов /имаха интерес да го привлекат в болницата/ , а после тя  се разсея с други неща .
Не разбирам това какво общо има, ако човек реши да защитава доцентура като хората със собствен труд и всички неща около това, а не защото някой е решил да те прави по втория начин какво те спира?

# 162
Май им се спускат определени бройки /за докторанти , гл. асистенти , доцентури и т.н./ .
Избираш си тема , имаш ръководител , представяш  някакъв набор  статии , доклади и разни разработки  и тогава се явяваш пред комисия и т.н.
Ако няма място в дадено  учебно /или друго / заведение , не можеш просто така да се изявяваш .

# 163
Добро утро!Може и да сте я виждали,но няма да боли пак да му се насладим.

# 164
Гледайки снимките, които са качили Диана и Дария от филма Death Race, голямо миене е падало след това Joy разбирам филм, жанра и всичко останало, ама такива красиви жени и така омазани си е грехота Grinning

Общи условия

Активация на акаунт