Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 851
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Онова върху Банков може да си е било и негово. Някак естествено си му стои.
Кое, аз съвсем изпуснах нишката Flushed Grinning  Ааа, хавлията ли? Grinning

# 256
  • Разпиляна във въображението
Не беше, нооооо Пешко вдигна самолета.

# 257
Miriel, Нашият Петър Joy беше ми чудно как си говорят бивша и настояща, предвид историята между тях.

A за хавлията, чудех се от къде са я изровили Joy

# 258
  • Разпиляна във въображението
Онова върху Банков може да си е било и негово. Някак естествено си му стои.
Кое, аз съвсем изпуснах нишката Flushed Grinning  Ааа, хавлията ли? Grinning

За хавлията Simple Smile

Бързо пишете и докато успея да постна и то вече няколко мнения.

# 259
Сцената с „Нашия Петър” беше много комична, смях се от сърце.
Както и когато Петър буйстваше и Хинова викна Виолета и тя каза - Петър? Това трябва да се види Joy

Сексът между Петър и Виолета за мен лично беше типичен за нашето кино. Някак си аз нашите филми съм ги запомнила точно с такъв тип груб, натуралистичен секс. Pensive

Аз продължавам да смятам, че хавлията беше търсен ефект Joy

# 260
Дона, колко пък да са били замъглени, по моите представи тяхната сцена беше доста по-трудна, интимна и изискваща най-общо казано разголване, без въобще да имам предвид простото сваляне на дрехи, за да се изиграе, в сравнение с тази на Виолета и Пешо.

Но и аз мисля като Яху, актьорите с утвърдени имена не ги правят тия неща даром.

Виждам, че добре сте разнищили сцените в сериала Simple Smile

Fairy, честно казано, се шегувах Simple Smile Иначе съм съгласна с всичко, което си написала за сцената на Банков и Огнянова - голотиите са едно на ръка, но самата сцена е много трудна, емоционална. Сещам се за движенията, лицето на Зорница и т.н. - незнам изобщо как се снима такова нещо. Поредното нещо у тях двамата е, че показаха, че и в България можем да снимаме добри любовни сцени (онази с целувката също, разбира се).

Сцената на Виолета и Петър и за мен беше излишна и откровено глупава, спокойно можеше и без нея. Нищо против животинския секс, но не мисля, че им се получи.

И малко офтопик - днес гледах “Посоки” - незнам защо толкова го хвалят, аз за пръв път бях на косъм да изляза от киното по средата на филма. Единственото хубаво беше добрата игра на актьорите.

Последна редакция: чт, 08 фев 2018, 21:15 от Анонимен

# 261
Да сцената беше красива направена с много вкус, нямаше нещо в повече или в излишък за мен.

Филма още не съм го гледала, но се почувствах така като гледах Бензин, не си бях платила аз билета и пак исках да ми върнат парите Joy

# 262
Нашият бъдещ любимец Wink Батко, онзи ден е получил на събитието Мъж на годината награда за кинозвезда Simple Smile

# 263
Вергов що така са го пренебрегнали? Като гледам темата, той е звездата JoyJoyJoy

Ах, котката......

# 264
Aххх, каква хубава котка има Heart Eyes , спечели точка с това Grin

Дона, и те като нас не го споменават Joy

# 265
Защото не знам Вергов да има някакви кой знае какви кино изяви през изминалата година Simple Smile

# 266
Защото не знам Вергов да има някакви кой знае какви кино изяви през изминалата година Simple Smile

Пардон, ТиВи звезда ще е той Wink

Майчеее, забравихме до го този човек, никой вече не се сеща за него Simple Smile

Ей, малко остана до новия сезон

# 267
Днес гледам и Наум се е разписал в инстаграм с цели две снимки.

Директно от директоркия кабинет Grinning
Скрит текст:

И тук с някакъв русокоско ама не го знам кой е. Grinning
Скрит текст:

# 268
Хахаххахаххах, представете си - ние гласим Захариев за директор, те да направят Тасев Joy Смяяяях Joy

# 269
Еми то като го бутне Галка от покрива, пак ще ни трябва директор Joy

Общи условия

Активация на акаунт