Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 872
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Аз нямам нищо против героя на В.Павлов, даже съм убедена, че ще ми хареса много, хеле пък ако има хубав глас, но някакси толкова повярвах в любовта с Банков, че сега ми е болно да я събират с друг.
Искам поне веднъж в тоя шибан живот една любов да просъществува.Забелязала съм, че винаги, когато развият сюжета на голяма, силна и разтърсваща любов, после я убиват.
Така и в Дървото на живота направиха, сега и тук.

# 211
Нали знаете-Продължаваме напред Joy
Както казах миналата седмица, до средата на сезона не съм си и помисляла, че ще ги разделят, мислех си, че ще преминат през големи трудности, но ще са заедно накрая.....разочарована съм, че не стана така, но май доста от нас сме на мнение, че в един момент е имало промени в плана, вероятно заради новия сезон и без наличието на един от актьорите в двойката.

# 212
  • Някъде на път....
Аз нямам нищо против героя на В.Павлов, даже съм убедена, че ще ми хареса много, хеле пък ако има хубав глас, но някакси толкова повярвах в любовта с Банков, че сега ми е болно да я събират с друг.
Искам поне веднъж в тоя шибан живот една любов да просъществува.....

Е, трябва да има развитие, проблеми, грижи, тревоги.... трябва да сме в очакване постоянно...  Laughing

# 213
Майче, това влязох да напиша.Simple Smile въобще не искам повече да се връщам към какво е било. Очаквам да видя какво ще бъде и се надявам да ми хареса Simple Smile Всъщност, вярвам, че ще ми хареса, непоправим оптимист съм Grinning

Диана беше сложила в профила си един пост, в който казва, че снимат по 14 часа дневно, явно работата върви с пълна сила Simple Smile

А който се беше притеснил за ученето на Наум - взел си е държавния с отличен Grinning

# 214
14 часа, леле, тъкмо да са поне към средата до началото на сезона. Simple Smile
Браво на Наум Simple Smile
Премиерата на сезона наближава и съм нетърпелива да видя какво са забъркали милите ни сценаристи този път, тази снимка на Диана oписва моето очакване на сезона Simple Smile :
Скрит текст:

# 215
По повод на снимането Марта Вачкова разказваше в едно интервю за начина на снимане и липсата на последователност на сцените. И казваше, че в един ден снимат примерно 5,15, 25 епизод. Техен ангажимент си е да знаят кой ден какво снимат и съответно да са подготвени. И разказваше, че в този ден например са снимали сцената, която е в по-ранен епизод от тая, дето на другия ден ще снимат. Направо се чудя как успяват да влизат в роля и в съответната емоция така на парче.

# 216
  • София
Вергов беше казал, че си води записки, не конкретно за О.Ж, а принципно. Кое кога се снима, как го бил изиграл, такива неща.  Simple Smile

# 217
Вижда ми се висш пилотаж това тяхното. А пък после как ги подреждат, слепват и т.н., направо не мога да си представя. Да не говорим, че ако примерно днес снимам всичките си сцени с Евгения от 6-ти и 10-ти епизод, а утре - сцените си с Калин пак от 6-ти епизод, трябва да има и някой, който да помни с какво съм била облечена, каква ми е била прическата и т.н. Ужас направо Scream

# 218
Аз го мислех Наумчо  Grinning БРАВО НА МОМЧЕТО !
Сценаристите  каквото  чели тук - чели , щом са толкова напред  с епизодите .
Това за разбърканото  снимане - и аз се чудех как  стиковат  дрехите и прическите , трябва доста добра организация .А ние тук  дебнем  Mr. Green

# 219
Дебнем, я Laughing Аз лично Огнянова съм я хващала на няколко пъти с различен грим в две сцени една след друга Joy
Ама това да им е кусура. На фона на начина на снимане аз изобщо съм удивена, че запомнят кой с кого трябва да говори Joy

На Наум му се радвам изключително много на любовта му към медицината. Heart Доколкото разбрах му остават още три изпита. Не знам дали това е последен сезон на сериала, но съм почти сигурна, че е последен за Наум. Или най-много и есенния цикъл да изкара.

# 220
  • Разпиляна във въображението
Мен ме дразнят неточнотиите и разминаванията. Любимия ми пример - ремонта на детското отделение/покрива. Те могат да снимат разбъркано, но сценарият си е сценарий. Най-малкото знаят какво ще се случи до края на сезона, грубо. Сценаристите със сигурност, за актьорите не толкова.

# 221
Мириел, ще припомниш ли какво беше с този ремонт, че не помня?

Във връзка с разбърканото снимане - в някакво интервю питаха Вергов за предпочитания театър или кино/сериали и кое е по-трудно(редовен въпрос към актьорите). И той каза точно това, че лесното на театъра е, че започваш от началото, средата и края. Докато във филмите и сериалите можеш по-леснобда се изгубиш, заради разбърканото снимане.(най-после един да не каже - ама разбира се, театъра!!!)

# 222
Аз почвам да се съмнявам, че и сценаристите със сигурност знаят, защото скоро някъде Ралица казваше, че е получила следващите три епизода да си ги чете. Това означава, че им ги дават на парче. Но дали защото не са ги написали или е някаква политика, нямам идея. Аз винаги съм си мислила, че като поканят някой актьор, му казват - ти ще си Гошко, ето ти сценария,  отваря, чете от първа до последна сцена и знае точно какво ще се случи с Гошко...а то, снимаш, снимаш и три месеца по-късно - я, аз съм умрял в следващия епизод Grinning

# 223
Вижда ми се висш пилотаж това тяхното. А пък после как ги подреждат, слепват и т.н., направо не мога да си представя. Да не говорим, че ако примерно днес снимам всичките си сцени с Евгения от 6-ти и 10-ти епизод, а утре - сцените си с Калин пак от 6-ти епизод, трябва да има и някой, който да помни с какво съм била облечена, каква ми е била прическата и т.н. Ужас направо Scream
Ще ти дам един пример с епизода когато Банков и Зорница бяха разделени, защото тя разбра за жена му, че е в кома. Сутринта, когато Банков я посрещна на входа тя беше с изправена коса на опашка. След това при сцената с Евгения вече косата й беше къдрава, а след това когато тя му се извини в кабинета пак беше права косата й. Явно наистина така ги снимат тия сцени - днес с един, утре с друг. Хубаво е да запомнят такива детайли.

# 224
Наум ще е много лесен с напускането когато реши да го направи. Неминуемо ще го видим и в опити с друга жена, но вероятно пак няма да им се получи и като получава писма от Вяра колко е дръпнала напред в чужбина ще се сети, че още я обича и ще тръгне да я търси.

Общи условия

Активация на акаунт