Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 895
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Ами Наталия и Зорница дадоха заявка в предния сезон,че изпитват симпатии една към друга, биха могли да ги сближат. А и както се очертава, Наталия също ще има нужда от близък човек в предстоящите епизоди.

# 196
Дано този сезон това нещо да се промени и да си кажем "е тези двамата са приятели"  .Някой от вас беше качил снимка на Диана и Дария от мола, когато са снимали, може Зорница и Наталия да се сприятелят, би ми било интересно да ги видя заедно. Simple Smile

И аз ще се радвам да видя приятелство между двете. Доколкото си спомням имаха добри отношения, Наталия съдейства за възстановяването на урологията, когато имаше нужда. А даже се сетих как някой във филма беше споменал, че на Наталия й е много симпатична Зорница и й е хубаво да общува с нея.

# 197
Ами Наталия и Зорница дадоха заявка в предния сезон,че изпитват симпатии една към друга, биха могли да ги сближат. А и както се очертава, Наталия също ще има нужда от близък човек в предстоящите епизоди.
Да, очертава се да и е трудно отново на Наталия, и ще се нуждае от подкрепа, но то и на Зорница ще и е нужен някой предвид идването в живота и на не един, а двама мъже Grinning

# 198
След като очевидно намерихме мъж на Зорница, сега е време да почнем да гадаем с кой ще се сприятели. Grinning

# 199
Гледах някакво клипче, вече не се сещам кое от всичките, свързани с Вездесъщия, там Батко първо натупа някакъв, после ни намигна, да ви кажа има много потенциал в това момче Heart Eyes А гласът му е просто разкошен.

Яница, това за Зорница майката на Наталия го каза на Калин един ден, като той я питаше как е Наталия Simple Smile

# 200
Fairy, започваш да се размекваш, аааа? Joy Да, има хубав, дълбок и дрезгав глас Simple Smile
Яница, те май вариантите за сприятеляване не са големи, мисля че приятелство с малкия брат ще е интересно също, особено  при евентуалното му привличане към нея като жена. Simple Smile

# 201
Един хубав и интересен глас  доста въздейства  newsm78 .
Ако ме грабне , ще искам да прегласувам в анкетата  Joy

# 202
Мда и аз така мисля за гласовете.Сега ще ме карате да търся серията от съседния сериал(дървото),нали там се изявяваше и даже крещеше...ама ей нА не ми е направил впечатление гласа:)

# 203
Хубаво е, че си търсите причина да го харесате предварително, но аз предпочитам да видя първо като какъв точно ще го играе за да реша дали ще ми допадне и да не се разочаровам. Така може само да ме изненада приятно защото засега не ми харесва особено.

# 204
Гледала съм го във Вездесъщият, добър актьор е по мое мнение. Но какъв ще е героя му, определено ще влияе върху преценката за него, особено като почти е 100% ясно, че ще го сватосват със Зорница-любим герой.

# 205
Fairy, започваш да се размекваш, аааа? Joy Да, има хубав, дълбок и дрезгав глас Simple Smile
То е ясно, че поведението му ще е определящо за нашата благословия. Но като се има предвид, че почнахме от „разпни го”, аз поне се старая да му дам най-малкото шанс да го харесам Grinning

# 206
Гледайте Отплата, има го и в Nova play.

# 207
  • Разпиляна във въображението
Добро утро! Simple Smile

Следя Анатомията на Грей и там връзките и приятелите са основно между колеги. Въпреки това знаем страховете им, болките им, радостта им, любовта, ревността, несигурността. Те разговарят, споделят. Не е задължително да са извън болницата, за да се случи това. Е, първите живееха заедно, дори и сега някои са в двойки, но почти всичко се развива на работното място. Така че има място, където да развият отношенията.

# 208
Мириел, така е почти 100%  от сеиалите се градят именно на това-взаимоотношенията между героите, техните чувства, болки, щастие и т.н., все пак не гледаме документален или научнопопулярен филм Simple Smile
Fairy, така е, но си личи двойния аршин по който мерим него, а с Магарето не беше така Joy

# 209
Майче, магарето беше глътката свеж въздух в тегавата обстановка. Сега като се разместиха малко пластовете, е друго. А и то вдигна летвата доста високо по отношение на емоциите на зрителите.

От два дни нещо не мога да се включа в разговорите, направо ми четете мислите и пишете това, което искам да споделя JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт