Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 865
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
  • Разпиляна във въображението
Мириел, ще припомниш ли какво беше с този ремонт, че не помня?

Болницата имаше нужда от много пари, дали не бяха 200 хил. Генадиев каза, че имали детско като слънце, но ако завали дъжд и всичко ще отиде на кино. После към направиха ремонт на детското. Кръстева от друга страна е в детското отделение, но няма и един прозорец, все едно е в маза. Къде е последния етаж, къде е тя. Кабинетът й изглежда като заградена ниша в коридора. К

ултово свързано с това: Генадиев започна събира парите като тръгна с уволнения на служителите, а Жекова и другите се организираха в негова защита, нахлуха по време на секцио в залата и си хвърлиха слушалките на пода Simple Smile

# 226
Сега се сещам, че кабинетът на Кръстева според 4ти сезон в на втори етаж Grinning Когато беше епизодът с пенсионирането й, Мазова попита Банков дали знае къде е кабинета на Кръстева и той каза - на втория етаж едисикъде Grinning

# 227
Кабинетът на Кръстева е пълна мистерия. Хем е в мазето и няма прозорци, хем покривът ако протече, ще го наводни, хем знаем от този сезон, че се намира на втория етаж в средата вдясно. Joy

Яница, то е логично, че ги снимат така, защото е икономически е времево изгодно. Ама.трябва да има хора с едни дебели тефтери да записват всеки детайл .

# 228
  • Разпиляна във въображението
Представи си как водиш детето си в такава дупка на втория етаж. От друга страна, ако е на втория етаж това отговаря на сградата и би могло да е под покрива. НО асансьорът пътува много много време, за да е болницата само на два етажа Simple Smile както физически си изглежда.

# 229
Кръстева има 3-4 кабинета - където хване някое детенце, там го лекува Grinning
Обзаведени са по един и същи начин за заблуда на противника Wink

# 230
Здравейте,момичета!
Докато Юрганчо обикаля Париж,да си го  припомним в тази култова роба,която уби/поне за мен,де/ целия му сексапил.

# 231
Ако е на втория етаж, трябва със сигурност да има прозорци. На асансьорите има копчета до трети етаж, така че не би трябвало да е и под покрива.

Аз тая роба я обичам. Тогава беше щастлив и закачлив. Grinning

# 232
Ако е на втория етаж, трябва със сигурност да има прозорци. На асансьорите има копчета до трети етаж, така че не би трябвало да е и под покрива.

Аз тая роба я обичам. Тогава беше щастлив и закачлив. Grinning

Аз лично за себе си, ако ще излиза от банята, го предпочитам без робата !

# 233
Я кажете,е ли възможно да направят 6 сезон с главни действащи лица Банков и Огнянова?Трудно ми е да им преживея раздялата и мислите ми май,започват да граничат с фантазия.😢

# 234
По принцип всичко е възможно. Има много “ако”та — ако решат да продължат сериала, ако решат да върнат образа на Банков(защото може новия да се приеме добре), ако самият Вергов се навие да се върне..... много неща са

А робата е идеааааална Grinning Беше ми смешно тогава, не е лошо да се посмеем и на доцента от време на време Simple Smile  Сещам се като каза “БАУУУУУУ” с тази роба хахахха

# 235
Много вода има да изтече. Да тръгне този сезон, да видим какво са ни приготвили, да се види какъв ще бъде интереса,ще има ли изобщо шести сезон, ще има ли необходимост да се прибягва до такива отчаяни мерки...въобще на този етап можем само да гледаме в кристалната топка. Ама моята чак толкова далече не вижда, аз съм още съсредоточена в идващия сезон:)

# 236
Те предполагам нямат цялостна визия за този сезон, какво остава пък за следващ?
Предполагам ще нагаждат нещата според реакциите на зрителите и рейтинга. Ако нещата този сезон не потръгнат , ще е най-добре да го прекратят.

Щом сега не успяли да убедят Вергов да участва , когато героят му е във вихъра си , не виждам как и защо ще се връща в евентуален следващ сезон. Той ако е искал да участва , нямаше да литне за Германия 😀

# 237
  • София
И аз не мисля, че Вергов ще се върне. Той не че в 4 сезон много участваше. Първо се появи чак след 7, 8 епизода (не помня точно), после редовно беше в Германия. Та явно от началото не е бил спряган за чак толкова централна роля.

# 238
  • София
Помня, че беше смешна, ама сега като я видях... Хахаха, супер мега зле е. Grinning

# 239
Зачудих се откъде, за Бога, я намериха Grinning Една хавлийка да му бяха опасали или халат, ако не ще да се разголва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт