Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 875
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Можеше и по-негативно да е ако бях допълнил, че загуби и дете от това възкръсване...

# 286
Иххххх, защо ни ги напомняш тези неща Joy
Говори за хубавите работи - там близалки, шоколади Joy

Fairy, кога я изпроси? Леле, никаква фенка не съм!

# 287
Дона, как не те е срам да не знаеш Joy ето тaзи:
Скрит текст:

# 288
Иххххх, защо ни ги напомняш тези неща Joy
Говори за хубавите работи - там близалки, шоколади Joy

Fairy, кога я изпроси? Леле, никаква фенка не съм!

Изпроси си я когато пострада с мотора и бяха в апартамента му. Каза й " Не забравяй да ме целунеш, когато се наситиш да ме гледаш". А тя имах чувството, че само това чакаше. Положението беше "едвам ме нави" Joy

# 289
А така, Яху, напомни сега на всички страдащи по доцента екстрите, които получи яката мацка, пък те още нека ронят сълзи по него Smile

Яница, тя че го искаше, беше ясно като бял ден, но все пак се поколеба лекинко, преди да се реши. Grinning

# 290
А така, Яху, напомни сега на всички страдащи по доцента екстрите, които получи яката мацка, пък те още нека ронят сълзи по него Smile

Яница, тя че го искаше, беше ясно като бял ден, но все пак се поколеба лекинко, преди да се реши. Grinning

2-3 секунди - беше съвсееем лекинко. Joy Ама иначе на другата сутрин - съжалявам. Grinning

# 291
Офффффф, вярно бе! Много съм зле! Какво вълнение беше тогава, тази целувка, този Вапцаров, ееееххххх.... отивам да се срамувам в ъгъла Joy

Сега четох в една ФБ група, че утре Янина Кашева ще участва в На кафе - който не ходи на работа, може да гледа и да ни преразказва на живо Simple Smile

# 292
Яница, ама пък преди това се опита да си тръгне, трябва да й се признае, че макар и вяло, се опита да се съпротивлява Joy

Съжалението беше след втората целувка, тука беше толкова бясна, че как не му откъсна главата, не знам Grinning

В интерес на истината аз това съжалявам така и не го разбрах. За какво съжаляваше никой не ни каза.

# 293
Яница,  то съжаляването беше след като тя научи от Генадиева, че е вдовец и отиде у тях и у му удари такава целувка на вратата Sunglasses

Май защото осъзна, че все пак и е шеф или........не знам, жени и ние не винаги се разбираме Grinning

# 294
Може би реши, че не е коректно, правилно, професионално и т.н. глупости Joy Затова тръгна да се извинява.
А и той не й отвърна на втората целувка, на практика тя му се нахвърли Joy

# 295
Яница, ама пък преди това се опита да си тръгне, трябва да й се признае, че макар и вяло, се опита да се съпротивлява Joy

Съжалението беше след втората целувка, тука беше толкова бясна, че как не му откъсна главата, не знам Grinning

В интерес на истината аз това съжалявам така и не го разбрах. За какво съжаляваше никой не ни каза.

Ох, вярно. Нещо съм забравила. Срамота! Joy

# 296
Ами не съм убедена, че реши, че не е редно. Може и да се е позасрамила малко Joy Но като цяло е този момент бях на мнението на Банков - че не отиде да се извиняват, а да довършат почнатото. Smile Според мен тя искаше той да я успокои, че всичко е наред и няма нищо против, а не че съжаляваше наистина.

# 297
Хехе, позасрамено Зори Blush Ама той как я отряза тогава! Това беше първия от многото пъти, в които исках да му шибна един!

# 298
По скоро да се успокои, че няма да е неловко между тях на работа. Той се опита да покаже, че целувката не го е засегнала по никакъв начин, но тя беше по-скоро победител от тази сцена, когато му каза, че май трябва да се извини на себе си и излезе, личеше си, че това го засегна. Simple Smile

# 299
Хехе, позасрамено Зори Blush Ама той как я отряза тогава! Това беше първия от многото пъти, в които исках да му шибна един!

Ама тя като му каза, че по-добре да се извини на себе си на него хич не му стана хубаво. Grinning Гледаше като попарен. Обаче после в спешния кабинет направо я отвя, то целувка ли бе да я опишеш. Продължиха си започнатото. Smirk Grinning

Последна редакция: чт, 08 фев 2018, 23:30 от yanitsa.s

Общи условия

Активация на акаунт