Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 835
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Ех,пак почнахте с хубавите ми моменти,как да ги забравя,как...Heart
Тя:Мисля,че трябва да си кажем някои неща.
Той:(правещ се,че чете)какво да си кажем?
Много,много сладки,очите им,погледите им говореха повече от думите им!

# 301
Яница, няма нужда от описване, ето я: Heart

# 302
Яница, няма нужда от описване ето я:

Еее,Майче каква си,някои се приготвяме да спим !!:)

# 303
По скоро да се успокои, че няма да е неловко между тях на работа. Той се опита да покаже, че целувката не го е засегнала по никакъв начин, но тя беше по-скоро победител от тази сцена, когато му каза, че май трябва да се извини на себе си и излезе, личеше си, че това го засегна. Simple Smile
Всъщност, той тогава се опита да се направи на интересен и тя го засече брутално с тези думи, Банков въобще не ги очакваше и му стана много гадно от тях. Ама така му се падаше. Grin

Амбър, това е един от моментите, в които много се възхитих на актьорската игра. Неговите очи едва мръднаха и въпреки това се промени цялото му изражение, когато й казваше, че е дошла, за да продължат и си пролича, че и той на това се надява.

Ех, Майчееее, ех Heart Eyes Heart Eyes
Айде, от утре ще се радвам на Батко, днес утече Joy

# 304
Амбър, то за приятни сънища Grinning
Fairy, така злорадствах тогава Grinning
Това за очите сте прави, тя го гледаше като невинна и беззащитна газела, а той лъвът, който играе с плячката си преди да я изяде.......което след това стана в спешния Joy

# 305
Ето Ви един сънчо за лека нощ. Grinning Тая снимка за мен изби рибата, даже може да се конкурира с робата от сериала. Joy

Скрит текст:

# 306
Леле, останалите ще се отчаят от нас, изгубена кауза сме  Joy 

# 307
Като почне сериала може и да влезем в час. Да ни потраят още малко. Joy Wink

# 308
Като почне сериала може и да влезем в час. Да ни потраят още малко. Joy Wink
newsm78 Кой да ни търпи - тук всички  сме си лигаварници Laughing

# 309
Може пък да оценят факта, че истински се стараем да бъдем добри деца Joy
Накрая пак си ни избива на нашата лудост, ама поне се опитваме Grinning
Като почне новият сезон, ще бъдем сериозни филмови критици Innocent

# 310
Хехе, лигаварници, усмихнахте ме сутрешно с тези спомени Grinning

yanitsa.s, той в спешното отвя не само Зорница - мен също, нищо, че само ги гледах по тв Grinning

В новия сезон никакви такива - строго наблюдаване играта на новите и яко хейтене на сценаристите! Joy

# 311
Ааа, Дона, никакви такива! Новите ще ги гледаме с любов, защото те ще.бъдат добри момчета Heart Eyes Може да не ни отвеят, но докато държат Зорито далеч от ръба на покрива, аз ще ги обичам Blush

По повод на неясните неща и реплики, има още един момент, в който не разбрах магарето какво беше тръгнал да казва - след като оперира приятеля си и я заряза. На другия ден той започна със „снощи” и тя го прекъсна, че няма значение и той й заговори за намереното бебе. Но аз така и не разбрах дали ттъгна да й се извинява или искаше да й каже, че снощи е открила бебе...

# 312
Хехехе, нека само в началото да сме критични и да го гледаме строго - поне този трябва да се постарае да я/ни/ спечели Joy Нали знаеш, веднъж като се опариш....

Според мен той първоначално искаше да говори за бебето. Банков смяташе, че вечерта е бил прав - уморен съм, тръгвам си, не ми се спори за отношенията ни - затова не мисля, че тръгна да се извинява. Е, когато тя го постави на мястото му (а на него вече му беше минало, нали се беше наспал хахах), осъзна, че е сгафил отново и то не само като мъж, но и като директор Joy

Сега като се сетя за тези моменти, ми става много смешно Grinning

# 313
Ели, имах предвид, че въртим, сучем и пак се връщаме на нашето си-Магарето и Зори Grinning макар да знаем, че всичко приключи Grin
Хейтенето на сценаристите ще е сигурно Joy дали ще хейтим или харесаме новите,времето ще покаже Simple Smile

Тя май си помисли, че ще се извинява за това, че я отряза така грубо, но не съм сигурна дали той щеше да се извинява или да даде обяснение за държанието си освен "бях уморен", а реално да я пита за бебето, но накрая като го иронизира с това, че бил много уморен иначе щяла да му каже Sweat Smile  След това неговата реакция като разбра, че пак е сгафил , хем ми идеше да го прегърна, хем злорадствах, защото си го беше напълно заслужил Joy

# 314
Ели, имах предвид, че въртим, сучем и пак се връщаме на нашето си-Магарето и Зори Grinning макар да знаем, че всичко приключи Grin
Хейтенето на сценаристите ще е сигурно Joy дали ще хейтим или харесаме новите,времето ще покаже Simple Smile

Тя май си помисли, че ще се извинява за това, че я отряза така грубо, но не съм сигурна дали той щеше да се извинява или да даде обяснение за държанието си освен "бях уморен", а реално да я пита за бебето, но накрая като го иронизира с това, че бил много уморен иначе щяла да му каже Sweat Smile  След това неговата реакция като разбра, че пак е сгафил , хем ми идеше да го прегърна, хем злорадствах, защото си го беше напълно заслужил Joy

И аз в оня момент хем се изкефих на това как Зорница отново го постави на място, хем пък ми стана тъпо, че не се изясниха. Да ама на него му се изясни и от оня момент почна той да я гони. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт