Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 861
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Янина Кашева каза при Гала , че ще има нова двойка в сериала - новото момиче , което видяхме с Тасев ще дойде с гадже.

# 331
  • София
Ирина Митева и Васил Бинев щели да влизат в сериала също.

# 332
Еми магаре, какво да го правиш Grinning

Е, Ирина Митева не е ли тази от промото?

# 333
  • Wonderland
Васил Бинев - ново попълнение в екипа на "Откраднат живот". Казаха, че в сериала влиза нова двойка. Ирина Митева и Васил Бинев, но каква двойка са сме щели да разберем като започне сериала. Току-що Янина Кашева беше в "На кафе" и сподели това. Дали е казала нещо друго не знам, че слушах с половин ухо  Laughing

# 334
Васил Бинев може по цял ден да ми говори,да ми говори и да си го слушам,не ми е нужно да го гледам Simple Smile

# 335
Е, сигурнк й е баща, изгоежда ми малко твърде възрастен за другото. Макар, че то..... имаме такива двойки вече

# 336
  • София
Еми магаре, какво да го правиш Grinning

Е, Ирина Митева не е ли тази от промото?

Може.  Laughing

# 337
Ирина Митева е момичето от промото. Този Васил Бинев не го познавам (каква изненада! Grinning) , пуснах го в Гугъл, нищо интересно, ще го видим в действие.

Амбър, ако погледнем историята им в цялост, това, което ще видим, е една много влюбена жена и един мъж, който не знае какво иска и е толкова фокусиран върху себе си и собствените си страдания и самосъжаления, че постоянно я наранява неволно. Не знам за вас, ама аз вече съм готова за нова любов, въпреки че ме бомбардирате с разни гифчета Joy

# 338
Сцената в ресторанта, не мисля, че се опитваше да я обиди за това с яденето, по-скоро не беше тактичен, а за зарязването, той май видя снимката в портфейла си и за това така рязко му се промени физиономията и си тръгна бързо, бързо.

# 339
  • София
Васил Бинев се занимава главно с озвучаване, в " Дървото на живота" той е разказвачът. Мисля, че е женен за Силвия Лулчева, ако не греша.

# 340
Значиииииии, Fairy, много анализираш JoyJoy поддай се на емоцията поне за малко Joy

Дано новата любов я представят добре, защото незнам иначе какви ще ги обсъждаме тук. То е ясно, че имаше много кофти моменти и че той си неше един объркан и неорентиран мъж, но пак имаше много емоции.

Леле, пуснаха ни малко инфо и не мога да сваря да си напиша мнението Grinning

# 341
Сцената в ресторанта, не мисля, че се опитваше да я обиди за това с яденето, по-скоро не беше тактичен, а за зарязването, той май видя снимката в портфейла си и за това така рязко му се промени физиономията.

Не, не искаше да я обиди, той беше запленен от нея и нейната страст към всичко, което прави. Но изрази очарованието си по изключително груб и дърварски начин, а все пак не е млад и не е глупав, за да не знае как да изрази емоциите си към една жена. Трябва да си леко невменяем, за да не знаеш, че ще я засегнеш.

Не мога, Дона, на емоциите се поддавах цял сезон. Joy Обективно погледнато обаче, тя беше постоянно ощетената и наранявана. Чувството ми за справедливост не ми позволява да си затворя очите Joy

# 342
Ти си гласът на разума! Wink
(знаааам, знааааам, че си права, съгласна съм, ама пуста романтична душа и пуст аватар на майчето Joy)

# 343
Защото, Дона, ако си представим такава връзка в реалния живот, тя ще бъде от онези страстни и много унищожителни любови, които те грабват, пленяват, завихрят и после те оставят напълно опустошен. Човек трябва да бяга от такава любов (ако има елементарно чувство за самосъхранение ), а не да рони сълзи по нея Joy
Иначе не отричам, че беше красива, страстна и т.н. Ако беше завършила по друг начин и той беше показал любовта си към нея, щях да мисля иначе, вероятно. Но сега просто ми се иска тя да го забрави и преодолее възможно най-бързо.

# 344
  • Разпиляна във въображението
Моята любима сцена с тях хич не съвпада с вашите.

Общи условия

Активация на акаунт