Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 856
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Моята любима сцена с тях хич не съвпада с вашите.

Твоята е на летището, като се разделиха, нали? Joy

# 346
  • Разпиляна във въображението
Мда. Прегърнаха се, целунаха се, простиха си и той изчезна зад хоризонта.

# 347
Съгласна съм, аз в реалния живот не бих си представила такава връзка. По-скоро си мисля, че тя би го пратила да върви по дяволите след още първите няколко изцепки, преди да се стигне до голямата страст. Но нали е филм/сериал, тук емоциите ми явно гледат избирателно.

# 348
Естествено сме съгласни ,че в реала не са за предпочитане такива връзки.Но връзките с опустошителни и силни страсти завършват почти винаги зле ,дори и в реала.Но пък са много сладки за мечти,въображение и т.н.

Кашева има прекрасни синове,не знаех,че ѝ е съпруг Танев,друг най-познат глас от ефира, заедно с Бинев.

# 349
Амбър, кой Танев? Този, който играе в Скъпи наследници ли?

# 350
Николай Танев.(наследниците не ги гледам,отказаха ме на 2 серия Simple Smile)

# 351
Бъркам с Валентин Танев. Този Николай не го знам, а снимката в гугъл, която виждам, нищо не ми говори

# 352
Те двамата с Бинев са дубльори на всеки втори филм Simple Smile

# 353
Те двамата с Бинев са дубльори на всеки втори филм Simple Smile
Поне ще му разбираме какво говори  Praynig

# 354
Предполагам, че като го чуя, ще се сетя Grinning  И да, ще му разбираме, няма да шепне като Генадиева Grinning

# 355
Избухвайте, избухвайте, аз много Ви се радвам като избухвате така!  Дано и като започне новия сезон пак да има такива моменти на избухване Hug

Моментите когато тя го закърпваше след злопоуката и след това ясно - там пъкположението беше огъннннннн
"Не забравяй като свършиш с раната да си зашиеш и устата!"  Joy

И нейния отговор "Аре сега се надруса. Защо все на мен?" Joy И като взе да я пита колко е висока и какъв е размера на сутиена й. Тя как го поглеждаше тогава. Joy

# 356
Бях решила,както казва Феъри ,да продължа напред с нова любов,ама все ще се намери някой да ти напомни Rolling Eyes
От хокейният отбор:
Ауу прекрасна песен и тук,когато си вади екипа от сака.Чак сега ми направи впечатление,нали я няма в други кадри ,аз поне не се сещам?!

# 357
 Здравейте. Нова промо снимка от сезона. Има още един нов актьор на снимката.
https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/photos/a.47696881582304 … ype=3&theater

# 358
  • Кърджали
Значи категорично Зорница ще я набутат в любовен триъгълник между дваматя братя. Явно скучен и е бил досега живота...
Ще видим, ще дам шанс аз. Но дано не ме разочароват

# 359
Бях решила,както казва Феъри ,да продължа напред с нова любов,ама все ще се намери някой да ти напомни Rolling Eyes
От хокейният отбор:
Ауу прекрасна песен и тук,когато си вади екипа от сака.Чак сега ми направи впечатление,нали я няма в други кадри ,аз поне не се сещам?!
Hе мога да гледам в момента, но предполагам, че става въпрос за Don't Shy Away. Любима ми е и на мен. Пускаха я, когато отиде да тренира и в следващия епизод, когато се сдобриха с приятеля му, хокеиста.

Общи условия

Активация на акаунт