Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 611
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Мисълта ми беше дали характерът му ще подхожда на фамилията, защото тя звучи някак тежко, на място, а Тони се очертава да е по-лежерен.

# 661
И аз се надявам да си паснат  Диана и Павлов за да се получи красива история Blush
И аз не харесвам името Марио, но то са лични истории с този човек Joy Тони могат да го съберат с Владов и Пенев и да станат Тримата глупаци Joy

# 662
Ако някой страничен ни чете сигурно си ляга от смях. JoyJoyJoy

не, ама се зачудих в коя тема се намирам, дали не съм я объркала:laughing:

# 663
Абе бъзикате се вие с Тони, но ще ви изненада момчето Wink

relight, стараем сме да сме примерни Simple Smile

# 664
Ама, Майче, какви глупаци, Тони ще е яката работа, обещавам ви. И Зорница, и ние ще се чудим от готините братя кой е по-готиния Grinning

# 665
Ама, Майче, какви глупаци, Тони ще е яката работа, обещавам ви. И Зорница, и ние ще се чудим от готините братя кой е по-готиния Grinning

Чакам само да покажат снимка с нежна мисъл и на Тони и ще изпоприпадаме тука Wink

# 666
Този ще е щастливо разведен,предвиждам аз Bowtie
Страхотни аватари имате с Яница.Особено на Яница Heart Exl

Благодаря ти Амбър! Това ми е една от любимите снимки на Зорница. Много нежно излъчване има тук. Heart

Тази също, прекрасна е! Heart Eyes
Скрит текст:

Една от най- красивите жени в България !
На фона на всеобщия идеал за красота, който се налага напоследък, ми се струва като богиня !

# 667
Тази на Големия Ковачев май не сме я виждали, идва ми да го подстрижа Grinning :

# 668
Тази на Големия Ковачев май не сме я виждали, идва ми да го подстрижа Grinning :
Аз бих му теглила една " контра" , че така е като проникнал картоф  #Crazy

# 669
На мен пък ми е ужасно симпатичен такъв рошав и брадясал Blush
Малко се притеснявам за себе си, защото вече все повече се заглеждам по бръчкави и прошарени мъже Flushed Joy

Силно се надявам да си го оставят такъв рошав проникнал картоф Joy

# 670

Подстрижка, бръснене и коректор за очи Grinning Ама как си личи колко е играл фотошопа на другата снимка Simple Smile

# 671
Аааа Fairy, единственият рошав във двойката приемам да е Зорито Joy него да подстрижат

# 672

Подстрижка, бръснене и коректор за очи Grinning Ама как си личи колко е играл фотошопа на другата снимка Simple Smile
Абсолютно! Grinning И усмивката му ми идва малко дърварска тук. Joy
На фона на всеобщия идеал за красота, който се налага напоследък, ми се струва като богиня !
Така е! Като я гледам всеки път си казвам, че тази жена е убийствена. Има перфектни и много разпознаваеми черти на лицето, които я правят уникална сама по себе си. Удоволствие е да я гледа човек. Heart

# 673

Абсолютно! Grinning И усмивката му ми идва малко дърварска тук. Joy
Така е! Като я гледам всеки път си казвам, че тази жена е убийствена. Има перфектни и много разпознаваеми черти на лицето, които я правят уникална сама по себе си. Удоволствие е да я гледа човек. Heart

Освен това, няма джуки, скули, солариум, цици, хиалурон, силикон, букли, екстеншъни и вежди !

# 674
Значи, като ви е рошав и брадясал, оставете ми го ( преди да е дошла Мириел да ме плесне през ръцете Grinning ). Ма после са няма въздишки колко е готин батко Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт