За тези, които четат любовни романи №30

• 101 030
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
уффф добре .. значи дишам Grinning

снощи опатках на Лайза първата от Бегачите .. много приятно книжле, само не можах едно нещо да разбера - начи пича постоянно ни обясняват, че е непоклатим като скала и в един момент ей така от нищо изтрещява едно обичам те и ала бала портокала .. ама тия хард типовете не правят така бе ..

Нали? Smile  Аз затова рекох, че няма никаква драма ...

# 676
  • Разпиляна във въображението
Тази книга изобщо не ми хареса. То бива наивност, то бива, ама...
Скрит текст:
Това е тази с близначката, нали?

# 677
  • В къщурката на хълма на феите
уффф добре .. значи дишам Grinning

снощи опатках на Лайза първата от Бегачите .. много приятно книжле, само не можах едно нещо да разбера - начи пича постоянно ни обясняват, че е непоклатим като скала и в един момент ей така от нищо изтрещява едно обичам те и ала бала портокала .. ама тия хард типовете не правят така бе ..

Нали? Smile  Аз затова рекох, че няма никаква драма ...
аха .. ебаси скуката .. само се изненадах как изтрещя и лошия ей така бааам! по-тъпо не можа ли да го измисли .. то ужасно предвидимо ..

Тази книга изобщо не ми хареса. То бива наивност, то бива, ама...
Скрит текст:
Това е тази с близначката, нали?
аха баш тя Grinning

# 678
Лекарят беше тотал щета.
Скрит текст:
Как може да не различиш девствена от курва?

# 679
Мириел да ти кажа аз не останах с впечатление той да прави такъв преглед  Grinning

# 680
Е, може да съм се заблудила, но книгата изобщо не ми хареса. Нещо не съм на такава вълна от много време. Тази май беше една от последните, с които се опитах да внеса романтика в книжния си живот, а Хувър направо ме отказа. В плановете ми е Гласът на любовта. Още от преди знам за положителните коментари за нея.

# 681
чий е този Глас на любовта?

# 682
чий е този Глас на любовта?
Мия Шериндан, и аз нея ще чета, както вече казах. Поръчах я с 20% намаление от озон.

# 683
Прочетох "Без милост" на Лекси Блейк. Амии бих и дала оценка 3.5 от 5. Не знам защо имах по-големи очаквания за книгата. Главната героиня беше прекалено наивна, главния прекалено любвеобилен, лошият до глупост самонадеян, действията предвидими и просто сякаш нещо липсваше. Crossing Arms Все пак смятам да довърша поредицата, може би развитието на нещата при Бран и Дрю ще ми допадне повече.

А иначе сега започнах https://www.goodreads.com/book/show/11264393-no-one-left-to-tell  ми е супер интересно какво ще се случи.  Simple Smile

# 684
Тъкмо мислех и аз да я подхващам вече Лексито и ти сега ме закопа. Аман вече от прехвалени книги. Една такава /Миг преди никога/ влача вече цял месец. Ужасна тийн глупотевица. Трябва ми нещо за живване после, с бързо действие и обрати.
Карън Роуз поред ли я четеш? Харесвам я, но много трупове тръшка, чак на мен ми идват в повече.

# 685
  • София
....Аман вече от прехвалени книги. .....

Това е така, защото в темата пишем хора с различни вкусове т.е. нормално е да имаме различно виждане за "хубава книга". Аз по същата причина не дочетох някои книги, които бяха похвалени, а други изобщо не започнах. Blush

# 686
А пък аз "Миг преди никога" много си я харесвам. Grinning

А иначе за книгите на Карън Роуз ами опитвам се да са подред, защото много често при книгите й се споменават стари случаи и герои от предходните книги и ако не карам подред се обърквам.  Grinning Но си права за труповете понякога идват в повече, но пък наистина пише супер увлекателно тази жена и книгите и вървят бързо.

# 687
  • в сърцето на един мъж...
На Карън Роуз на английски ли четете? Понеже много я харесвам, но досега само две съм намерила на български.

# 688
Да, на английски я чета. На български доколкото знам има издадени само три нейни книги. 

# 689
  • в сърцето на един мъж...
Ясно, мерси, аз си купих една на немски, ама много тромаво ми върви Sad

Общи условия

Активация на акаунт