От кога може да се слага възглавничка

• 1 472
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Трябва обиколката на главата да стане по-малка от тази на гърдите.Ние сме без и мисля че е рано още.

# 16
  • София
До годинката Дияна спеше на прегъната пелена. След това имах няколко възглавнички, около 1см дебели. От края на '04 спи на възглавница на Чико.

# 17
Аз знам,  че възглавница се използва след 2 та- година...Ние не използваме.  Wink

# 18
Благодаря на всички за бързите отговори

# 19
И ние не използваме възглавница все още.Мисля,че ни е рано.

# 20
Марти все още не използва възглавницата по предназначение.

# 21
Здравейте,
имам задачка от сестра ми да ви питам от кога може да се слага възглавничка под главичката на бебка (тя е вече на 1 месец,рано ли е ?)
Аз знам, че до 2-3 години дори децата спят без възглавничка Peace Гери има една тънка, която въобще не я уважава и редовно е рязмятана Mr. Green

# 22
  • Sofia
Чак сега му сложих възглавница по негово желание. Понякога спи на нашата спалня и явно му е харесало, затова си каза...

# 23
Аз и сложих около годинката.Насъбираше си одеалото на топка и слагаше глава върху него,затова реших,че и е време.

# 24
от както се е родил вили спи с малка тънка бебешка възглавничка,не му е удобно без нея!не мисля че вреди.

# 25

аз слагам мноого тънка възглавничка.

Peace

# 26
  • Варна
И аз знам, че не слагат до годинката, но малкия когато беше на 6 месеца започнах да го взимам при нас, а той все се присламчваше към моята възглавница, и към 7-8 месец си спеше на висока възглавница/ е, че от най- високите, взех му възможно най- ниската от големите/ Rolling Eyes

# 27
Рано е!Мисля че като стане бебока на годинка вече е позволено!

# 28
Аз и сложих около годинката.Насъбираше си одеалото на топка и слагаше глава върху него,затова реших,че и е време.

И аз така, а и GPто и ортопедът ми казаxа, че се слага след годинка!  Peace

# 29
Когато обиколката на гърдите стане по-голяма от обиколката на главата - т.е. около годинка. Аз все още не слагам, пробвала съм, но я избутва. Като беше по-малък и повръщаше, слагах сгъната памучна пелена.

Общи условия

Активация на акаунт