Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните претенденти за медалите в женското фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
Кои са някои от фаворитите за медалите в мъжкото фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
Кои са основните претенденти за медали в танцовите дуети на Олимпийските игри?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните претенденти за медалите в женското фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
Основните претенденти за медалите в женското фигурно пързаляне на Олимпийските игри включват Евгения Медведева, Алина Загитова, Каори Сакамото, Кейтлин Озмънд, Габриела Делмондо, Сатоко Мияхара , Мираи Нагасу, Брейди Тенел, Карлота Костнер , Мария Сотскова и Карен Чени. Конкуренцията е висока с Евгения Медведева и Алина Загитова като основни претенденти за златния медал.
-
Кои са някои от фаворитите за медалите в мъжкото фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
-
Кои са основните претенденти за медали в танцовите дуети на Олимпийските игри?
Основните претенденти за медали в танцовите дуети на Олимпийските игри включват Теса Въртуи - Скот Мойр, Габриела Пападакис - Гийом Сизерон, Кумс-Бъклънд, Капелини-Ланоте и Боброва-Соловьов. Теса Въртуи - Скот Мойр са олимпийски шампиони от 2010 г. и сребърни медалисти от 2014 г., като са сред основните претенденти за златен медал.
-
Кои са някои от основните участници в отборния турнир по фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
-
Какви бяха впечатленията от отборното състезание по фигурно пързаляне на Зимните олимпийски игри през 2018 г. във Виена?

. Познати от едва ли не от век лобита/лица дърпат конците и те проблема си го създават още на ниво юношески танци а при сеньорите е направо спектакъл достоен за
ако човек погледа танците им на вътреруски терен. В нет ерата това е напълно възможно. Отделно федерацията им консервативно си кара с първи дует, втори дует, трети дует без грам гъвкавост в това отношение и така автоматично губят пред американците и канадците. То е такава каша , че въобще не виждам скоро да излязат от нея. Жалко само за самите фигуристи- таланти има и винаги е имало но от там нататък...........
.
. Заради специфичните за О изсквания за гражданство останахме без датския танцов дует, без израелския танцов дует. Заради специфични изисквания на национални оли-комитети останахме без Майоров при мъжете. И сигурно изпускам някой/някои още.
че не пишат sb и стандартно класиране. Надявам се това да е само на таз измишльотина отборното и за фигурното нещата да са на мястото 
Има ли някъде запис, където мога да ги гледам. Гледам, че в програмата на ТВ ще ги повтарят в работно време....
аз си бях забравила име , парола за там та се разправях сума време докато се оправя в петък
. Споко и аз до тук всичко на запис. И като гледам така до края.
да оправят малко снимането до сряда , да поразместят малко поне крановете и да хванат дълъг диагонал а не от късите страни на пързалката да гледам ....... Много съм възмутена
. Та видях че решиха проблема още втория ден. Браво.
Пробвайте тези линкове , те не са във
Иначе и те са извънземни, интересна ще е битката с французите. Но сякаш това, че франсетата отказаха да се борят за държавата си отборно ме кара леко да се отдръпна със симпатиите си към тях колкото и да ги хареавам, че са представители на Европа. Малко ми идва като Гришо - не участва за Купа Дейвис, ама иначе е голям българин.

какво събраха. Но всеки ден не е великден и всичко логично и ясно. Да не взема да проверявам за допинг иначе.
. Това в рамките на черния хумор и политиката.
ай, ай , ай. Малко са 16 да пускат на волната, от кога вече го повтарям