В памет на Мишето...

• 18 900
  • 246
  •   1
Отговори
# 165
 Flowers Rose  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose моите съболезнования, не знам какво да кажа, не е честно

# 166
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
моите съболезнования

# 167
Мили майчици,
мъката ни е огромна. Няма с какво да я сравня. Няма по-тежко нещо на света от това да погребеш детенцето си. За мен остава единствено утехата ,че бях при бебето си до последния му час. Милата душичка ме чакаше и издъна при в ръцете ми. Така бяхме заето до последно. Гушках я, пеех й , а тя в отговор ми стискаше пръста. Отърва се от мъките ,защото живота за нея за тези 2 месеца беше сама огромна мъка. Моля се там където е да е нахранена и нищо да не я боли.
За нас тя е малка звездичка ,която силно свети и пази кака  и батко.
Поклон пред светлата й памет

# 168
На вас, мили майчици, безкрайно благодаря за моралната подкрепа. Добре ,че бяхте до нас и всяка от вас с нещо ми помогна.
Господ да ви даде много здраве и живот.
От мен една виртуална прегръдка newsm51

# 169
 Има една хубава мисъл, която четох в "Нели".
Нищо добро и красиво не може да си отиде от нас, защото остава в сърцата и спомените ни.

mcheuz Hug имай сила.

# 170
Моите най искрени съболезнования.
Нека малката душичка почива в мир. Cry Cry Cry

# 171
Много съжалявам за случилото се  Cry !!! Нека почива в мир малкото Мише !!!

# 172
  • Пловдив
Мила майче, толкова ми е мъчно, това хубаво сладко създание, каквото и да ти напиша, ще бъде недостатъчно. Само знам, че когато сме обичани толкова силно, смъртта не може да ни раздели с любимите ни хора. Тя ще бъде с вас, ще ви съпътства в мислите ви завинаги. Поклонн пред ангелчето.

# 173
mcheuz, миличка  Hug
Ти си страшно силна жена! Възхищавам се на силния ти дух!
Ще се моля за малката Михаела, тя се бори много смело. Сега е на по-добро място, явно тук и сега не са били най-подходящите време и място за нея. Господ има по-добри планове за детенцето, вместо да го мъчи в болното телце. Тя е щастлива там, защото ти беше до нея през цялото време и я обичаше с цялото си сърце.
Тя също ви обича и ще бди над вас, точно като малко ангелче, каквото е сега  Hug

# 174
  • Linz

Последна редакция: пн, 17 юли 2006, 11:05 от РЕНИ

# 175
mcheuz, миличка  Hug
Ти си страшно силна жена! Възхищавам се на силния ти дух!
Ще се моля за малката Михаела, тя се бори много смело. Сега е на по-добро място, явно тук и сега не са били най-подходящите време и място за нея. Господ има по-добри планове за детенцето, вместо да го мъчи в болното телце. Тя е щастлива там, защото ти беше до нея през цялото време и я обичаше с цялото си сърце.
Тя също ви обича и ще бди над вас, точно като малко ангелче, каквото е сега  Hug

Ако намериш сили, пиши от време на време и при нас
Изкарахме си бременоста заедно и всички много те обичаме
Знам че нищо няма да замени Мишето
Гушни децата и ги нацелувай ..... от мен, от нас, от всички

# 176
 cryМного съжалявам! Нека малкото Мишенце почива в мир!  Praynig

Много сили на цялото семейство!

# 177
  • София
Нека малката душичка бди над вашето прекрасно семейство, миличка mcheuz, и да ви даде много сила за да превъзмогнете загубата и. Cry Много скърбя за нея, въпреки че не ви познавам, осъзнах какво благословия е да имаш здраво дете, прегръщам те и ти се възхищавам за неравната борба, за силата и обичта, които си вдъхнала на малката душичка! Прекланям се пред майки като теб! Hug
И нека споменът за малката Миша след време да спре така силно да боли и да носи само благодарност за това че сте я имали, макар за толкова кратко, защото присъствието и обичта на такова красиво, невинно и чисто създание си струва мъката и борбата! Те извисяват и белязват душата завинаги и правят споменът за отишлата си принцеса по - светъл и от най - ярката звезда!
Почивай в мир мъничка звездичке, ти ще светиш завинаги в небосклона на всички, които те познавах и обичаха... Cry Cry Cry

# 178
  • Пловдив
Моите съболезнования! mcheuz, Шани, не мога да ви опиша колко ми е мъчно! Нека малкото Мишенце почива в мир!

# 179
Моите съболезнования! Нека почива в мир малката душичка!

Общи условия

Активация на акаунт