В памет на Мишето...

• 18 903
  • 246
  •   1
Отговори
# 225
Почивай в мир, Мише  Cry

# 226
  • София
 Rolling Eyes сега виждам темата ...

моите съболезнования ...

# 227
Искрени съболезнования на семейството!
Мило Мише, почивай в мир!

# 228
  • София
Моите съболезнования

# 229
С толкова болка четох... Бъдете силни!

# 230
  • Oslo
Сега видях темата.... Ужасно е..... Много, много съжалявам!!! Кураж и сили желая на клетата майчица, да преодолее мъката .
 Почивай в мир, Мише!

# 231
  • Пловдив
Моите искрени съболезнования! Толкова мие мъчно! newsm45

# 232
Много ми е мъчно!!! Ще се моля за тези изстрадали родители.  Praynig Почивай в мир малко Мише!   bouquet

# 233
От сърце ви благодаря за подкрепата и съпричастността !!!

На всички от сърце пожелавам много здраве и щастие !!!

# 234
  • Пловдив

Сега за пръв път видях темата и я прочетох цялата Cry
Покланям се пред силата на духа на милата майчица на Мишето. А за Мишето се надявам наистина да е добре там горе и съм сигурна, че бди наистина над цялото семейство и винаги ще закриля кака и батко!!!
ПОЧИВАЙ В МИР МИШЕ! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 235
cry Не съм майка, никога не съм забременявала. Но сълзите, които се стичат по лицето ми сега, са толкова искрени, сякаш наистина съм познавала малката Михаела...

Почивай в мир, мило детенце!!

На майката мога само да кажа, че е истинска героиня. Ти се бори докрай, дано бъдете щастливи цялото семейство и много много здрави!!  smile3525

# 236
Сега видях темата..
Почивай в мир Мише..
Моите съболезнования

# 237
  • Плевен/София
           Днес видях темата, чета и плача. Дори не знам какво да напиша на милата майчица.....Детенцето вече е горе, при ангелчетата, гледа те и те обича. Събери сили и живей за него! Но не е честно, мамка му, не е честно!

# 238
От скоро съм във форума, сега видях темата и я прочетох цялата, без да си поема дъх. Плаках през цялото време. Много мъка има на този свят!!!!! Аз не съм мама, но обожавам деца и вашата трагедия ме прониза в сърцето. Никой не заслужава такава мъка, никой!  Сигурна съм, че малкото ангелче е там, където няма мъка и болка и е добре. Бог да бди над малката душичка!!! Мила майче, няма думи, които да намалят болката ти, но знай, че се прекланям пред силата и героизма ти! Ти нямаш избор, длъжна си да живееш, да обичаш децата си и да пшродължиш напред... с Мишето в сърцето. Аз не мисля, че времето лекува, но полека-лека се научаваме да живеем с болката! Успех и прегръдки на цялото семейство!!!  Hug Cry

# 239
Чела съм я темата отдавна и сега видях на мейла си, че има писано по нея. Реших, че ще е във връзка с помен на детето.

Това е най-голямата трагедия за мен - загубата на дете. Да не ви разправям по задушница на гробищата как ми се стяга душата...

Да почива в мир.... Sad Cry 

Искам да знаете, че горе в небесата То сега е добре, здраво е, проблемите земните вече ги няма, душата му е пречистена.

Общи условия

Активация на акаунт