Любители на кучета - тема 78

• 41 543
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
  • София
снощи гледах и в зооплюс и в зоомагазин, продават едни дълги силиконови, пластмасови или де да знам
миещи се, а не от плат, баш за против цапане
аз си бях взела обикновен 15 метра и голямо размотаване и намотаване падна, нещо не сработи концепцията за обучението с него
та си взех флекси

# 511
  • София
Аз имам някъде 10м. свободен повод, така си и седи забутан някъде. Лили и Балу са научени да се връщат по обратния си път, като минат покрай дърво или нещо - само казвам "Обратно" и се връщат. Имаме и по-заплетени ситуации, където се намесвам аз и ги разплитам, но са рядкост. Не ни е проблем разходката с флекси и по планини и чукари.

# 512
  • София - Рим и обратно
То си се връща така или иначе, научена е отдавна, мерси. ...
Значи нямаш нужда от такъв повод.Ако идва безприкословно и при всички обстоятелства право при теб,когато я повикаш,не ти трябва. Това е  за обучение.
Не идва само когато е намерила от ароматните десерти Rolling Eyes , тогава е глуха кат камък, докато не го излапа.

# 513
Пробвай със сурово шкембе. Дано отмине,нашия си отяде и вече не пипа ( на 1,5 г.)

# 514
  • София - Рим и обратно
A дано! Даваш ми надежда. А с това сурово шкембе нали няма да си навлечем някоя бактерия? Ти замразено ли си давала или прясно охладено?

# 515
Нищо не  съм давала,явно се наяде  Laughing В темата съм чела,че дават-сурово и неизмито. Не се притеснявай за бактерии,л@йната са къде-къде по-богати на бактерии и паразити Simple Smile

# 516
  • София - Рим и обратно
Да, права си. Аз като почна да се чудя вкъщи това сега дали да да го опитва или не, щерка ми казва - мамоооо, тя яде л....на, не помниш ли?!!

# 517
А, шкембето мирише невъобразимо, дава се само навън, да знаете!
Аз купувах веднъж, страшен кеф Simple Smile

# 518
  • София
аз на лиглата купувам свински нослета
уши
телешки и свински гръкляни
свински крака
изглеждат отвратително, миришат относително отвратително
яде ги само в работата, вкъщи не бих се прежалила
почти съм станала вегетарианка
обаче тя е доволна и и се отразяват добре

# 519
  • DE
Аз давам два пъти в седмицата сурово и замразено  непочистено шкембе(телешко)
Купуваме от частна месарница
Смрад до небето обаче аз съм свикнала
Така с апетит си го хапва пък и е много полезно за стомахчето
Обаче това не означава, че и се е притъпил вкуса към всичко което лежи по улиците
Вчера захапа едно хлебче гарнирано със салата салам и кашкавал
Понеже още не може да яде(къса) големи парчета и изплю
Има училище близо до нас и децата като се прибират си изхвърлят храната от кутиите, мятат всичко на поляната
Редовно се търкалят сандвичи

# 520
А, аз също се борех за половин дюнер миналата седмица. Само чесновия дъх и остана от него, излязох по-бърза от нея, само защото го беше нагънала с все плик и хартии и влезе трудно..
А шкембето е доста гнусна история, аз само веднъж дадох и не знам дали ще се прежаля пак, хем на двора го яде.. като е замразено по-добре ли е? Или това с цел да измре де що гад има?

# 521
  • DE
Шкембето е добре да се дава прясно и съвсем непочистено
най- добре прясно, прясно след колене
В месарницата се продава храна за кучета и шкембето е в торбички на порции от по 500гр както и в опаковки като салами разни меса(сурови и не)
Аз обикновенно вземам сварено, че в суровата заготовка има доста карантия и моята от суров дроб се подрисква.

Иначе, това почистеното бялото което е и за човечка консумация не давам
Те ги перат, чистят и избелват с препарати
Сурово бяло шкембе винаги ми мирише на химикал

# 522
Аз давам два пъти в седмицата сурово и замразено  непочистено шкембе(телешко)
Купуваме от частна месарница
Смрад до небето обаче аз съм свикнала
Така с апетит си го хапва пък и е много полезно за стомахчето
Обаче това не означава, че и се е притъпил вкуса към всичко което лежи по улиците
Вчера захапа едно хлебче гарнирано със салата салам и кашкавал
Скрит текст:
Понеже още не може да яде(къса) големи парчета и изплю
Има училище близо до нас и децата като се прибират си изхвърлят храната от кутиите, мятат всичко на поляната
Редовно се търкалят сандвичи

matze, шкембето би трябвало да свърши работа за нехапване на лайняните лакомства, иначе сандвичи, саламчета......няма как да се подминат. То си е находка. При мен вик "изплюй" върши работа. Аз писах преди, всъщност суровото непочистено шкембе с тая цел ми го препоръчаха и при Рекс сработи, беше мъничък още. После вече може да помирише, да препикае, но не и да хапва от тях.

# 523
Аз съм късметлийка, че моето хъски не докосва храна на улицата или давана от друг човек, освен семейството ,  а  акитата помирисва и с лъвски скок започва да бяга от тях . Може би е научен от първите си стопани, а може и да си е чешит Simple Smile Аз бях много изненадана и никога не съм имала такова куче, което да подминава кроасани,  закуски,  кокали,  пици на улицата.

# 524
  • София
с голямо лично разочарование ще ти кажа - чешит е
почти не познавам куче, така дресирано, че да не яде на улицата
и предишното ми куче, дето вкъщи не взимаше от масата пържола, нищо че я оставяхеме цял ден сама с изкушението, на улицата като си намереше кокал, едва и го вадех от устата
а Рия, като си намери фосилизирано парче хляб, го дъвче със скороста на светлината, все едно е най-вкусното тещо на света
прасе

Общи условия

Активация на акаунт