Любители на кучета - тема 78

• 41 499
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Много благодаря, но предполагам че различните видове са с  различен вкус.
Да, така е. Аз предлагам от тази, която имам вкъщи.
Избягвам храните с пиле.

# 691
За храните на Акана и Орижен препоръчвам петшоп(дот)бг. Не виждам да имат толкова малки опаковки, но може и да измислят нещо.

# 692
  • София
За храните на Акана и Орижен препоръчвам петшоп(дот)бг. Не виждам да имат толкова малки опаковки, но може и да измислят нещо.

Продават само от големите чували, което не е опция при йорки.

# 693
  • Sofia
Изобщо. Тя яде по 1,5кг на месец.  Joy

# 694
Лелее моя яде толкова за три дена Joy

# 695
На твое място бих се ориентирала към други марки с по-удобни за нуждите ми разфасовки. При дажба 60 гр, 11.4 кг са си храна за половин година.

# 696
  • София
Мда
аз нали изхранвам йоркито на приятелката ми, напоследък я прехвърлих и нея на ТОУ
и като купя чувал за мен си, загъвам колкото ще и трябва за месец на нея, така  не изветрява
ама се е случвало да и купя и цял чувал и си гое изяждала, тя поне не е каприз

в Зооплюс има бонус пакетче при поръчка ТОУ
ама верно е пакетче, много симпатично мъничко
ей сега ми дойде поръчката
нали се отказах от Акана, че на тулумбичката не и понася нещо
освен Сингъл, ама тя ми идва скъпа

# 697
  • София
Акана е скъпа храна, когато отглеждаш голямо куче.
Ние с въшките можем да си го позволим лесно.

# 698
  • Sofia
Май на отказване отива работата. Това ако всеки месец ще ровя по половин ден, за да я намеря и всеки път с поръчка, пък поръчката идва за 7 дни.... На живо никъде не я намирам. Иначе има и 2 кг пакети, но само в Зооплюс, където е много бавна доставката, а старата храна ми свършва. Пощурих се вече с тези храни. Четох, четох... и тъкмо избера нещо и проблем.  ooooh!

Отзиви за Brit? Дават я уж много добра, с висок процент месо и е доста по-достъпна от Акана. В смисъл има я на много места и всякакви разфасовки.  newsm78

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 14:17 от savina_33

# 699
Брита го давах в момент на невъзможност да си позволя нещо по-скъпо, но изобщо не останах очарована, при Тара входа и изхода беше еднакво количество, по 4 пъти на ден акаше.. и така, но някой по-напред беше писал, че с Брит храни, та може и да си е до куче.

# 700
  • София
ами йоркито близо година с брит кеър я хранихме година някъде
добре и беше, просто я сменихме, за разнообразие
но забележи, брит кеър, не брит
просто брит е със зърно

да, Акана ми идва скъпа за голямо куче
ще визмам и в бъдеще, но по-скоро за разнообразяване на диетата, и то само сингъл

# 701
Да, аз давах Брит, не брит кеър!
Още не се бях образовала за фуража, който давам Simple Smile

# 702
  • Sofia
Страхо хапва Brit Care със сьомга. Супер доволна съм, а и той я яде, много grain-free храни отказа даже да ги пробва... Купувам му 3 кг пакет и стига за месец и малко, зависи майка ми колко храна му е давала под масата.. Outta Joint

За прекрасното сладурче и хъскито, давам идея за Хелоуийн  Mr. Green

Много се радвам на снимките Simple Smile Давайте още! Разкошни са всички  Flutter Heart Eyes

# 703
  • Sofia
Благодаря на всички! Явно ще е Брит. Ще помисля още малко за точния вид.
Нашата ветеринарка твърди, че зърнените са проблем само за кучетата с алергия към тях, което се среща много рядко. Моята няма със сигурност. Аз наблюдавам следното: първо беше на Еукануба (със зърнени) и акаше много твърдо и малко, сега е на Тейст (без зърнени) и ака повече и по-меко. Та и аз не знам вече кое е по-добре.

# 704
  • София
зърнените не са проблем само за алергиите
това е все едно ние да се храним само с хляб
много празни калории без реална хранителна стойност
води и до затлъстяване, понякога

погледни  Брит кеър, има ги и в емаг даже
пристигат бързо

Общи условия

Активация на акаунт