Лакове за нокти - 119

• 76 220
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
  • на последния етаж
Благодаря, момичета!  bouquet
Много сте мили! Напоследък бях оставила ноктите една идея по-дълги (около 2-3 мм), но вече отново ги скъсих - с дължина около 1 мм се чувствам най-добре.  Flutter 

# 706
  • виртуално
Zoya:
Нашият жест към всички дами по случай наближаващия празник е: 3 лака за нокти Zoya по избор в елегантна подаръчна кутия на топ цена от 24,90 лв.! Огромното разнообразие от цветове можете да разгледате на www.beauty1bg.com

# 707
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте. Точно и аз това гледах. Само не видях къде в сайта им са тези комплекти. Ако някой ги е открил дали може да сподели директен линк?
Хмммм, не чета внимателно. То си пише, че са по избор. Flushed

# 708
  • виртуално
Сам си правиш комплект т.е. избераш си три лака от наличните.
Говорих с офиса им: Нямат Blaze , Tomoko или Godiva   #Cussing out

# 709
И Payton няма. 😫 От всичките желани Зои има само Dream. Не знам дали си заслужава да се насилвам да харесам още два цвята само заради него. 😒

# 710
  • някъде
Много тъпо! Да нямат най-желаните лакове. Предният път беше същото.
Лита, прекрасно! Hug

# 711
Нищо интересно нямат Бютиуан, отдавна.
Аз реших да съм малко в тон с времето, с подарък от любима дружка:

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 14:47 от Lemy

# 712
Здравейте. От къде мога да си го закупя този топ лак от реален магазин? За София става дума... Благодаря!

# 713
Скрит текст:
Здравейте. От къде мога да си го закупя този топ лак от реален магазин? За София става дума... Благодаря!

https://www.google.bg/maps/uv?hl=bg&pb=!1s0x40aa8564cb602c4f … OMQpx8I3AEwCg]ТУК

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 14:40 от Silky_soft

# 714
Скрит текст:
Съветвам те да не си го купуваш. Отдръпва всеки лак, върху когото опитах да го сложа.

Аз съм розАвка
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 15:04 от ~Lily~

# 715
Наистина ли? В търсене съм на топ лак, който да изсъхва доста бързо и блясъка да не е лош малко по-високо качество няма проблем с цената толкова. Бяхте коментира ли един куп лакове все ми се стори, че хубави мнения прочетох?! Сега пак не знам какво да взимам Grinning   

А някой с мнение за топ лака на ОПИ?

# 716
Ами опитах го с всякакви лакове - отдръпва всичките. И не е с нечуван блясък.

# 717
Аз съм най-доволна от топа на Катрис Simple Smile

# 718
От маслата за кожички много съм доволна от Solar Oil на CND, както и от едно с аромат на гуава на SNB.  Peace
Какви разредители ползвате и препоръчвате?

# 719
Днес за пореден път опитах да си направя маникюр с печат. Не е перфектно, но в сравнение с предишните ми опити мисля, че се получи добре.

Общи условия

Активация на акаунт