Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-24

• 76 574
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Как си хвърлят парите...Да бяха се преместили в нещо по-добро, вместо да превръщат огромния панелен блок в своята крепост...

# 512
Само един доброжелател е нужен за да ги накарат да разрушат всичко
В нашия град имаме два такива случая, нищо че едните хора бяха със заведение и облагородиха терена на общината

В реЗултат им затвориха заведението и сега там е фирма за чистене на канализации

# 513
В Младост 4, на осмия етаж едни си бяха изградили балкон. След няколко години явно са ги накарали да го премахнат, защото вече го няма и се вижда как е зазидана вратата от която се е излизало на балкона.

# 514
# 515
  • Бургас
Майтапите се вие тука. В на майка ми блока един си разшири терасата двойно напред и  сложи подпори. На първия етаж. И отпред загради част от междублоковото пространство и си направи градинка.

# 516
Спомням си от пресата, че имаше случаи със застрояване на козирката на входа, но хората бяха принудени да съборят пристройките, тъй като не само е незаконно, но и опасно.

# 517
Това със градинката го имаше в кв. Левски Г, бяха заградили част от градинката зад блока и лятно време вечеряха там. Много странна гледка беше, пълно с народ по пейките и детската площадка, а те си хапват.

# 518
  • София
Селска душа затворена в панелка  е най- лошото. То са китки по балконите. Асми пълзят по фасадитв. Козирки и кисело зеле на терасата. Връзка сушени чишки също виси. Незаконен гараж, тип мизерна барака пред блока. Или здравец и латинки посадени, ама само под един балкон, в съседство многогодошен храстак и боклуци.

# 519
Ако цветята и асмите са признак на това, че собствениците са селяни, то 90% от българите са селяни.
Аз харесвам асмите, но не ги одобрявам, откакто разбрах от един собственик на асма (на втори етаж), че намирал плъхове на терасата си...

# 520
  • София
И ние си посадихм асма ноември под балкона.
След като отидохме да живеем извън града  Peace

# 521
  • Бургас
За цветята по балконите не съм съгласна. В чужбина е пълно с цветя по балконите. Цветното оформление (особено в един стил) е част от общата визия на хотели, ваканционни селища...
За асмите съм съгласна. За луканки и чироз също, макар че тук гларусите не прощават:)

# 522
  • София
То и ние оформяме работното място със саксии. Ама тея мушката по балконите, масово зимата са по стълбищата. И не всички са ОК с това Wink

# 523
  • София
Ааааа в чужбина има цветя и то какви. Мюнхен е целия с цветя по прозорците по центъра. Ама цветята са изрядни, един вид, един цвят, в еднакви саксии от 1 ви до последен етаж. Много красиви. То няма нищо общо с Бг. Ама нищо. Кофички от кисели млека, кофа или друго стърчи от всеки балкон. Аз имам страх от тези надвесени всякакви изобретени цветарници. Че то ясно ако е 2-3 красиви саксии с много цвят няма да дрзни. Ама балкон тип джунгла не харесвам и това си е.

Последна редакция: пн, 26 фев 2018, 11:19 от Yangdze

# 524
Това е масово, първите етажи да си иголемят терасата, че и под нея да заграбят
Но на мен лично не ми пречи, защото не е опасно
Ако терасата пропадне, то ще е в тяхната си Хизбичка

Ама това като се случва по високите етажи изобщо не е ОК, опасно е, защото е правено от майстори, които са едно към както дойде
Ако си имат проект и разрешително, ОК, но направо не го вярвам

Общи условия

Активация на акаунт