Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 109
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Бергюзар и Халит ме развълнуваха и без контекст. Бергюзар е една от най-чаровните жени, които съм виждала. Много им беше хубаво къпането.

# 31
Питах моя приятелка туркиня..нямало било такъв обичай съпругът да къпе невестата, само снахата свекървата. Не можело току така жената да се къпе с мъж.
И аз искам на хамам.
Тери, тези от клипчето колко пъти се целунаха..и дори леко се мърдаха устни, а при Асфер е една протяжна залепена целувка... защо не се мърдат устните? И пак е по канал д. Надявам се да са ги глобили Grin  

# 32

Тери, тези от клипчето колко пъти се целунаха..и дори леко се мърдаха устни, а при Асфер е една протяжна залепена целувка... защо не се мърдат устните? И пак е по канал д. Надявам се да са ги глобили Grin  
Чакай не бъркай 2-та щата  Joy Халит и Берг са женени  Mr. Green Ако искат ще се налазят там  Joy

За сериала и обичая:

Асфер са женени, така че ще си се къпят колко искат  Joy hahaha

# 33
  . Чий пример той е видял като тийнейджър и след това, когато един младеж се превръща в мъж, за да има уменията и опита да преповтори тези модели!? На Намък ли!? Сакън! Затова, според мен, не трябва да изискваме от героя на Ибо повече, отколкото той може в момента да понесе... Предполагам, че това е и идеята на сценаристите, позовавайки се на последния фраг... Но, ако се случи това, те да се влияят от мнението на публиката.... Опазил ни Бог!..... Thinking Щото...колкото хора, толкова мнения... Къде логични, къде нелогични и емоционални... Е те тогава ще стане страшно.... Joy
Не само моделите за подражание имат значение...Да не забравяме, че Намък му е роден баща...приели сме, че е съвършен злодей, убиец, манипулатор, егоист......майката, и тя не е китка...може Фертхат да е генетично обременен...понякога предразположеността към престъпно поведение се обяснява и с генетиката...

Може, може... Що да не може... Ама нали разчитаме Ферхат да се хване за сламката от детството и позитивните примери и уроци, които баща му Неждет му е давал... Нали тайно се надяваме, че в душата му е останал поне някакъв светъл лъч, който по някое време да успее да пробие мрака... Иначе каква трансформация бихме очаквали  от Ферхат и изобщо...каква би била идеята на този сериал?!

# 34
Кукличка, Heart Eyes крехка и нежна.

# 35
Това с хамама може да убие някой новобранец с идеи за интимност. Толкова си изтощен от горещината и запарването, че имаш желание само да се завиеш с един ччаршаф и да заспиш без никой да те закача. Ама нали е повод да ги погледаме как се поливат...Много евтино взе да става. Дано да запазят малко динамика, че го избихме на битова драма с привкус на водевил. Даже си имаме и фалшива паднала по стълбите девойка...Що не вземе някоя да се качи на делта план, а все по стълби падат. Против съм, ако ни предложат това прибързано замазване-сдобряване.

# 36
Много е сладка Гюлсюм, Наде Hug
Към написаното от Мъри Hug искам да добавя, че даже и да се гледа генът, момчетата вземат много от майките си, а Йетер не е жестока, безмилостна жена, нея животът я е направил такава, а любовта към този мерзавец Намък направо я е погубила! Така че има надежда за Ферхат Peace

Клипче и от мен с друга любима песен Peace

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ccDcTw3kBOY

Asli & Ferhat - Bir Pazar Kahvaltisi

# 37
Битието определя съзнанието. Дълбоко в себе си Ферхат е такъв, какъвто Неждет го учеше  Peace

# 38
Така, така, Тери Hug

За тоя новия актьор нищо не знам, но много ми прилича на талибан - убиец Mr. Green Спокойно може да кандидатства за филми на ужасите...и грим не му трябва Stop

И накрая да вземе да играе много положителен герой ooooh!

Да добавя още едно актьорско семейство като Берги и Халит .....само че в ЧБЛ такива сцени на нашите двама няма как да видим Stop Но пък в реала са същите Heart Eyes

Последна редакция: чт, 08 фев 2018, 23:29 от lia-martin

# 39
  • в очите на дъщеря си
Битието определя съзнанието. Дълбоко в себе си Ферхат е такъв, какъвто Неждет го учеше  Peace

Добър вечер.  ❤❤❤
Тери , съгласна съм с теб.
Те по - умни глави от нас са го казали, че човек си изгражда ценностната система през първите 7 години , като са бaзира на модели ,на поведение взети от семейството и заобикалящата го среда. ✌

# 40
Битието определя съзнанието. Дълбоко в себе си Ферхат е такъв, какъвто Неждет го учеше  Peace

Добър вечер.  ❤❤❤
Тери , съгласна съм с теб.
Те по - умни глави от нас са го казали, че човек си изгражда ценностната система през първите 7 години , като са бaзира на модели ,на поведение взети от семейството и заобикалящата го среда. ✌

Peace

# 41
Малко пояснения: Тази мисъл е на Карл Маркс- Es ist nicht das Bewußtsein der Menschen, das ihr Sein, sondern umgekehrt ihr gesellschaftliches Sein, das ihr Bewusstsein bestimmt.
Не съзнанието на хората определя тяхното битие, а напротив, тяхното обществено битие определя тяхното съзнание. — из "Към критика на политическата икономия", 1859
Битието определя съзнанието. — популярен съкратен вариант на горната мисъл
Мили дами, К.Маркс има предвид класовата борба. Ако съотнесем към ЧБЛ би трябвало с Ферхат да се случват само лоши неща, защото 2/3 от живота му са преминали в неблагоприятно битие- в общност с един бандит, който го превръща в убиец. Потапя го в мрака. По вашата логика- случаят е неспасяем.
Що се отнася да първите седем години- да тогава се формират моделите на поведение и на това се уповаваме. Любов да има!

# 42
Добро утро!  Hug

Снощи е бил ден за размисъл върху възпитанието на човека. Ако беше точна наука, едва ли щеше да има сгрешил родител. Към първите седем години аз прибавям и юношеските години, когато може би за първи път човекът  се замисля за своето "аз" съзнателно. И започва да гледа на себе си отвън, да търси мястото си в този свят. При Ферхат точно в този момент е настъпил сериозен личен катаклизъм. И в тази ранима възраст може би при някои хора този катаклизъм ще заличи напълно написаното в душата през първите седем години.

При Ферхат виждаме, че този катаклизъм го е наранил, но според мен точно бягството в самотата е било с цел да запази наученото през първите 12 години от живота си, опит да опази наследството от Неждет. Изглежда нелогично това, което казвам,, но да бъде добър, отворен, да обича майка си, да обича и гали Гюлсюм, да обича жена, докато убива, за Ферхат би било предателство към Неждет. Затова той се скрива в черупката си, не прави нищо от доброто, което е научил, за да не оскверни доброто в себе си, ако го смеси с черното, което в момента е живота му. В този период Ферхат само изпълнява дълга си към близките, нищо повече. Бялото и любовта стоят скрити и прибрани за един ден, когато ще може да ги извади от нафталина и да ги използва, без да се страхува, че е недостоен за бяло. И Аслъ ще му помогне да ровят из скрина с нафталина и да вадят от оставеното от Неждет.

Извинете, девойки, пак е многословно. Прескачайте, ако не ви се четат ферманите ми. Обичам да си казвам!  Hug

Хубав ден, мили момичета!  Hug

# 43
Къде бяхме, къде стигнахме!

В Турция се приемат мерки, които да позволят на техния СЕМ да контролира и излъчваното в Интернет пространството. Ще бъдат засегнати както новини, така и художествени продукции, като сериали. Сложничък е езикът на тези обяснения, така че това план ли е или вече реалност, не разбрах, но ще има много да се надяваме за нецензурирана интернет версия поне на някоя сцена от любим сериал.  Naughty

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/920585/internete_buyuk_sansur.html

Като не пише никой, да си допълня поста и да си попиша сама. Милият, кой дерт му тежи на душата, се питат в Туитър?

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 10:02 от Дданни

# 44
Привет! Hug

Дани Hug, скоро ще видим какво го гнети Ферхат Simple Smile Simple Smile То тия снимки и трейлърчето са ми малко нереални след толкова серии на убийства, крясъци, заповеди и прочие, много ми е интересно, как са преплели обрата в поведението на Ферхат Wink
Двата ви поста с Виктория Hug бяха толкова сложни за мен, която едвам си отвори очите днес, че изискваха втори прочит Simple Smile Сутринта даже реших, че не съм на правилното място, като видях немски текст Joy Joy Joy А всъщност вие сте казали едно и също, но по интересен и сложен начин.
Не разбрах защо на Ферхат "тряба да се случват само лоши неща", защото битието определя съзнанието newsm78 Аз мисля, че Тери Hug искаше да каже /аз поне така разбрах/, че когато Ферхат се отвори към Аслъ и заживее по нов начин в техния малък общ свят, той ще се промени....в крайна сметка му трябват няколко години за да се промени напълно.../всъщност има и друг вариант, Аслъ да се промени и да стане килър, но тя пък е живяла цяла единица /не 2/3/ по един и същи начин и като добавим 1/3 от началните години на Ферхат, излиза, че доброто ще победи Grinning Heart Eyes
Дани Hug, никакво прескачане на постовете ти!! Аз чета всичко на всички Joy Много са ми интересни даже Peace Понякога се изказваш толкова заплетено, че не съм сигурна дали съм те разбрала правилно newsm78 Но аз си питам хихи.... Със сигурност обаче съм съгласна, че първите 7 години са много важни, но не единствено решаващи за цялостното изграждане на човека.
За мен думата "катаклизъм" носи по принцип болезнена промяна! Така че и Ферхат това го чака.....
Пишеш: "Снощи е бил ден за размисъл върху възпитанието на човека. Ако беше точна наука, едва ли щеше да има сгрешил родител" Напълно подкрепям! newsm10

Аз съм оптимист, за сега Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 10:53 от lia-martin

Общи условия

Активация на акаунт